• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Metro'nun Safir yatırımları devam ediyor

Metro'nun Safir yatırımları devam ediyor
Metro Turizm’in Kayseri İşletmecisi RG Turizm, filosuna dahil ettiği 5 adet Safir ile gücüne güç kattı.

METRO'NUN SAFİR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Metro Turizm’in Kayseri İşletmecisi RG Turizm, filosuna dahil ettiği 5 adet Safir ile gücüne güç kattı.

Kullanıcılarına sunduğu başta ekonomik yakıt tüketimi ve üstün donanım özellikleri ile segmentinin gözdelerinden olan Temsa Safir, Metro Kayseri işletmesi RG Turizm’e teslim edilen 5 adet Safir ile Metro Turizm’e kazanç ve konfor sunmaya devam ediyor.

Kayseri Otogarı’nda gerçekleşen teslimat törenine, RG Turizm Genel Koordinatörü Ali Düzgün, Metro Kayseri İşletmesi Müdürü Yüksel Yavuz, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Temsa Bölge Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa SSH Bölge Sorumlusu İbrahim Bolat katıldı.

Teslimat töreninde konuşan RG Turizm Genel Koordinatörü Ali Düzgün “Temsa Safir’i tercih etmemizin en önemli sebepleri: yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri. Safir bu özelikleri ile tam bir Kayserili diyebiliriz. Safir’in sunduğu gelişmiş donanım özellikleri ile de yolcularımıza konforlu yolculuk sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Sunduğu kazançlı yolculukları güçlü satış sonrası hizmetleri ile birleştiren Temsa bu bağlamda Metro Kayseri İşletmesi RG Turizm Kaptanlarına Temsa Satış Sonrası Hizmet Bölge Sorumlusu İbrahim Bolat tarafından güvenli sürüş teknikleri eğitimi verdi.

Temsa Safir: Kazancın adresi

Segmentindeki diğer araçlardan ekonomik yakıt tüketimi olmak üzere üstün donanım özellikleri ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim