• BIST 9763.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Michelin, güvenlik eğitimlerini sürdürüyor

Michelin, güvenlik eğitimlerini sürdürüyor
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan Otobüs Kaptanlığı Bölümü öğrencileri, lastik sektörünün inceliklerini Michelin uzmanlarından dinledi.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan Otobüs Kaptanlığı Bölümü öğrencileri, lastik sektörünün inceliklerini Michelin uzmanlarından dinledi.
 
Taşımacılık sektörüne genç, dinamik ve eğitimli kaptanlar yetiştirmek amacıyla açılan Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Okulu’nun ‘Otobüs Kaptanlığı’ bölümüne düzenlenen eğitim semineri ile Michelin de destek verdi.
 
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, üniversite-sektör buluşmaları kapsamında genç kaptanları sektöre hazırlamak, nitelikli kaptan eğitimini desteklemek amacıyla 'Lastik nedir?', 'Doğru Hava Basıncı ve Güvenli Sürüş' konularında eğitim semineri gerçekleştirdi. 
 
Nitelikli kaptanların yetişmesine Michelin de destek oluyor
 
Haziran ayında 3. dönem mezunlarını veren Otobüs Kaptanlığı Bölümü, lastik sektörünün liderlerinden Michelin’in de katıldığı buluşmalar kapsamında; gençleri sektördeki güncel ve teknolojik yaklaşımlarla tanıştırarak, sektörün içinden, kaynağından gelen bilgilerin öğrenciler ile eşzamanlı olarak paylaşılması hedefleniyor. 
 
Afyon Kocatepe Üniversitesinde Sultandağı Meslek Yüksekokulu, Otobüs Kaptanlığı Bölüm Başkanı Kemal Karayormuk, sektör-üniversite buluşmalarından duydukları memnuniyeti belirterek, şunları söyledi: “Biz okulumuzda sadece kaptan yetiştirme amacında değil, aynı zamanda eğitim süreçlerinde kazandıkları nitelikleri ile mezun olduktan sonra çalıştıkları firmaları temsil edebilme yeteneğine sahip, fark edilen, dinamik, eğitimli bir nesil yetiştirmek amacındayız.”
 
michelinegitim1.jpg
 
michelinegitim2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim