• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Milta Marina, 5 Altın Çıpa Ödülü kazandı

Milta Marina, 5 Altın Çıpa Ödülü kazandı
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bulunan Milta Bodrum Marina A. Ş. , kuruluşunun 13'üncü yılında Yat Limanları Birliği tarafından ikinci kez 5 Altın Çıpa Ödülü ile onurlandırıldı.

Milta Marina, 5 Altın Çıpa Ödülü kazandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bulunan Milta Bodrum Marina A. Ş. , kuruluşunun 13'üncü yılında Yat Limanları Birliği tarafından ikinci kez 5 Altın Çıpa Ödülü ile onurlandırıldı. Milta Bodrum Marina A. Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, merkezi İngiltere'de bulunan birlik tarafından kendilerine gönderilen mektupta, 35 ülkeden 375 marina arasında en iyi hizmeti veren 50 marina arasına girdiklerinin ve ödülü almaya hak kazandıklarının belirtildiğini söyledi.

Doğan Holding A. Ş. kuruluşu olan ve Bodrum'da 13 yıldır hizmet veren Milta Bodrum Marina A. Ş. , Yat Limanları Birliği (The Yacht Harbour Association) tarafından saptanan uluslararası kalite standartlarını elde etmesi, kaliteli hizmet vermesi ve adını dünyaya duyurması nedeniyle sektörün en önemli ve anlamlı ödülü olan 5 Altın Çıpa Ödülü'nü almaya ikinci kez hak kazandı. Merkezi İngiltere'de bulunan birlikten gönderilen mektupta, haber verilmeden gizlice yapılan denetimlerde en yüksek başarı notunu alan ve hizmet kalitesini her geçen yıl artıran Milta Marina A. Ş. 'ye 5 Altın Çıpa Ödülü Sertifikası'nın ikinci kez verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Birlik değerlendirme raporunda, sunulan hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi, teknik altyapı, çevre düzeni ve temizlik, personel ve fiyatlandırma gibi konularda belirlenen tüm kriterlere sahip olan Milta Bodrum Marina'nın, gönüllü denizde can kurtarma ekibi, sezonda yaklaşık 3 bin 500 tekne trafiğini yönlendiren özel bilgisayar programı donanımlı kontrol kulesi ve yılda 35 yarış düzenleyen yelken kulübü ile bu standartların da üzerine çıktığı belirtildi.

İLK 50 MARİNA

Milta Bodrum Marina A. Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, gönderilen mektupta, 35 ülkeden 375 marina arasında en iyi hizmeti veren 50 marina arasına girdiklerinin ve ödülü almaya hak kazandıklarının belirtildiğini söyledi. Karacalar, 1999 yılında tamamen yenilenen, Türk denizlerinde farklı hizmet anlayışının öncüsü olarak uluslararası platformda marka olmayı misyon edinmiş Milta Bodrum Marina'da, en küçüğünden süper yatlara 450 teknenin konaklayarak her türlü hizmeti alabildiğini ve yılda 3 bin 500 tekneyi misafir ettiğini belirtti. Karacalar, "Konuklarımızın yüzde 70'inin Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden olmasını verdiğimiz hizmetin bir kalitesi olarak değerlendiriyoruz. Marinalar son yıllarda ülkemizde deniz turizminin parlayan yıldızı oldu. Bu ödülü, sektördeki 13. yılımızda, Türkiye adına marinacılığın ne kadar ilerlemiş olduğunu görmenin mutluluğuyla aldık. Birliğin üç yılda ikinci kez 5 Altın Çıpa Ödülü ile bizi ödüllendirmesi hizmet ve tesis kalitemizin gittikçe artması anlamına geliyor, Bodrum ve ülkemiz deniz turizmi adına gurur duyduk" dedi.

Milta Bodrum Marina, ilk 5 Altın Çıpa Ödülü'nü 2008 yılının Şubat ayında almıştı.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim