• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı

Milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı
Marmaris'te 31'incisi bu yıl düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" yat fuarında milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı.

"Marmaris Yacht Charter Show" yat fuarında milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı. Marmaris'te 31'incisi bu yıl düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" yat fuarında milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuara vatandaşlar ve turistler, büyük ilgi gösterdi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Cem Tekdağ, Türkiye yat turizminin dünyaya açılan en önemli kapılarından birisi olarak değerlendirilen fuarın deniz üzerinde yapılan Türkiye'de tek, dünyada ise sayılı organizasyonlardan birisi olduğunu söyledi.

Fuara 58 yat ile 13 farklı ülkeden yaklaşık 80 acentenin katıldığını belirten Tekdağ, üstün niteliklere sahip gulet, motor yat ve yelkenlinin dünya pazarlarına sunulacağını ifade etti. Tekdağ, etkinlik ile yerli charter yatlar, yerel acenteler ve Türk kıyılarının dünya pazarlarında tanıtım olanağı sağladığını vurguladı.

Marmaris Yacht Charter Show'un, katılan tüm yatlar için charter sezonunun açılışı anlamına geldiğine işaret eden Tekdağ, "Organizasyonun amacı, charter yatlarla acenteleri bir araya getirmek. Charter şova katılım her geçen yıl artıyor. Acentelerin ve yatçıların gösterdiği ilgiden memnunuz. Acente yetkilileri sergilenen yatları gezerek iş bağlantıları yapıyor" dedi.

Yatlar, kalitesine göre haftalık kiralama fiyatlarının 5 bin ile 150 bin Dolar arasında değişiyor. Yeni tekneleri ve hizmet standartlarındaki gelişmeleri izlemek ve yatları gezmek için dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçiler, fuarı gezerek yatlar hakkında bilgi alıyor.

Mutfak, jakuzi, bar, su sporları ile uydu ve internet bağlantısı gibi hizmetler sunulan lüks yatların fiyatlarının ise 500 bin ile 8 milyon avro arasında değişiyor. Marmaris Yacht Charter Show, 16 Mayıs'ta sona erecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim