• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Mitsubishi Electric Türkiye pazarına girdi

Mitsubishi Electric Türkiye pazarına girdi
Mitsubishi Electric Turkey A.Ş. ’nin Genel Teknik Sistemleri ve Ticaret Anonim Şikerti ile birleştiğini ve ülke genelinde 5 satış ofisi ve 42 çalışanın yer aldığı yeni organizasyon yapısının, sanayi otomasyonu satışlarına resmen başladığı açıklandı.
Mitsubishi Electric, öncelikli pazarlarından biri olan Türkiye’de, bu yeni yapıyla beraber sanayi otomasyonu satışlarının 2016 mali yılının sona ereceği Mart ayı itibariyle 3 milyar yen olacağını öngörüyor. Daha fazla büyüme için, Mitsubishi Electric Türkiye ile komşu ülkelerde de satışları geliştirmeyi planlıyor.
 
Mitsubishi Electric Türkiye ayrıca, klima ile  uydu, asansör/yürüyen merdiven, otoray için elektrik ekipmanı ve gibi güç sistemleri gibi altyapı tabanlı iş birimlerininTürkiye'deki alanını genişletmek üzere de faaliyet gösterecektir.
 
Mitsubishi Electric Türkiye A.Ş. Kuruluş Bilgileri
 
Merkezi İstanbul olan şirket, 2012 Aralık ayında 28 milyon Türk Lirası sermaye ile kuruldu. Şirket,%70 oranında Mitsubishi Electric Europe B.V.’ye, %30 oranında ise Mitsubishi Electric Corporation’a ait. 45 çalışanı bulunan Mitsubishi Electric Türkiye’nin, Türkiye ve çevre bölgelerdeki faaliyet alanları arasında sanayi otomasyonu (satış, mühendislik hizmetleri ve entegrasyon), havalandırma sistemleri ve alt yapı destek gibi hizmetler yer alıyor. Bunların yanı sıra,p azar araştırması da dahil olmak üzere pazarlama çalışmaları, yerel satış ağlarının oluşturulması ve distribütörlerin yönetimi de bu merkezde yürütülüyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim