• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Motosiklet sürücülerine yarım saatte 10 bin lira ceza kesildi

Motosiklet sürücülerine yarım saatte 10 bin lira ceza kesildi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, trafik ekiplerinin motosiklet sürücülerine yönelik uygulamasında, yarım saatte 10 bin 600 lira para cezası kesildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, polis ekiplerinin motosiklet uygulamasında kask takmayan ve eksik evrakla trafiğe çıkan sürücülere yarım saatte 10 bin 600 lira para cezası kesildi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğünce, Turgut Reis Caddesi kavşağında motosiklet kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uygulamaya çok sayıda trafik polisi katıldı.

Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın da hazır bulunduğu uygulamada, yaklaşık yarım saatte 28 motosiklet sürücüsüne kask takmamak, ehliyetsiz araç kullanmak başta olmak üzere birçok maddeden 10 bin 600 liralık trafik cezası kesildi.

Dede torun ilginç anlar yaşattı

Trafik uygulamasında kendisi kask takan ancak 6 yaşındaki torununu kasksız motosikletin ön kısmına bindiren Mehmet Yükselen isimli sürücüyle polis arasında ilginç anlar yaşandı.

Ekipler, sürücü Yükselen'e ceza kesmek yerine, yaptığının yanlış olduğunu ve torununu bu şekilde motosiklete bindirmemesi gerektiğiyle ilgili uyarıda bulundu.

Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da Yükselen ve torunuyla bir süre sohbet ederek motosiklete binerken daha dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Motosiklet sürücüsü Yükselen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptığının çok yanlış olduğunu belirterek ilk kez böyle bir şey yaptığını söyledi.

Torununu daha önce bu şekilde motosiklete hiç bindirmediğini öne süren Yükselen, "Annesine yardım olsun diye torunumu bugün okuldan ben aldım ve eve götürüyordum. Normalde kasksız motosiklete binmez kaskı da vardır. Aslında olmaması gereken bir hataydı ama oldu. Çok üzgünüm." dedi.

Yükselen, daha sonra torununu motosikletin arkasına bindirip uygulama noktasından ayrıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim