• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

MSC Cruises akıllı gemilerinde Samsung teknolojisi

MSC Cruises akıllı gemilerinde Samsung teknolojisi
MSC Cruises, 2017'de suya inecek yeni nesil akıllı gemilerini Samsung teknolojisi ile donatıyor.

MSC Cruises, 12 Ocak 2016’da Milano’da Samsung Genel Merkezi’nde imzalanan sözleşme kapsamında , 2017’de suya inecek yeni nesil gemilerini, kabinlerdeki televizyonlardan ortak alanlara ve sağlık merkezlerine kadar Samsung teknolojisi ile donatacak.

Dev işbirliği MSC Cruises’ın yeni nesil MSC Meraviglia ve MSC Seaside gemilerinde Haziran ve Aralık 2017’de başlayacak, ardından yapımı planlanan 7 adet yeni nesil Meraviglia-Seaside sınıfı gemilerde devam edecek. 

MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato bu dev işbirliği ile ilgili, “Samsung teknoloji konusunda dünya lideri. MSC olarak misafirlerimize vaat ettiğimiz gemi deneyimini yaşatabilmek adına en yeni inovasyonları , alanlarındaki en iyi partnerler ile işbirlikleri yaparak sağlıyoruz. Bu devrimsel konsept ile MSC Meraviglia ve MSC Seaside sınıfı gemilerimiz, tasarım ve mimaride olduğu gibi teknoloji alanınında da bir üst seviyeye taşınmış olacak. Samsung’un son teknoloji ürünleri ve çözümleri , misafirlerimize yeni nesil akıllı gemilerin en iyilerini sunacak’ dedi. 

Samsung İtalya Başkanı Bay Carlo Barlocco işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Samsung olarak her zaman üst düzey teknolojileri kullanarak, insanların hayat kalitesini arttırmak ve işbirliği yaptığımız şirketleri rekabet ortamında öne geçirmek için çalışıyoruz. MSC Cruises ile yapmış olduğumuz bu işbirliği çözümlerimizin yolcu deneyimlerini nasıl arttırdığını gösteriyor; sadece LCD ekranlar ve tabletler değil aynı zamanda sağlık merkezindeki ilk yardım teknolojisine kadar gelişmiş çözümlerimizi sunuyoruz. Bu işbirliği Samsung ve MSC’nin tüm cruise sektörüne yeni bir inovasyon getirmesine yol açacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim