• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

MSC'den bazı rotaları birleştirme kararı

MSC'den bazı rotaları birleştirme kararı
Mediterranean Shipping Company, Nisan ayının başından itibaren Shipping Corporation of India ile ortak olarak çalıştırdığı Hint yarımadası – Avrupa Akdeniz servisini değiştirmeyi planlıyor.

MSC Hindistan - Avrupa - Akdeniz Rotalarını birleştiriyor. Mediterranean Shipping Company, Nisan ayının başından itibaren Shipping Corporation of India ile ortak olarak çalıştırdığı Hint yarımadası – Avrupa Akdeniz servisini değiştirmeyi planlıyor. Cenova merkezli uzakyol taşıyıcısı şu an aktif olarak çalışan ISES ve I-MED servislerinin birleştirilerek tek bir döngü rota haline getirileceğini ve 6,500 TEU kapasiteli gemilerle birlikte işletileceğini bildirdi.

Yeni birleştirilen ise liman rotasyonu şu şekilde olacak: Colombo, Nhava Sheva (Jawaharlal Nehru), Mundra, Salalah, Gioia Tauro, Felixstowe, Hamburg, Antwerp, Gioia Tauro ve Colombo.

Yeni rotasyon hakkında açıklama yapan MSC Akdeniz Limanlarını Gioia Tauro’dan çevreleyeceğini belirtti, “Bu durum ile müşterileremize daha geniş alan ve Akdeniz limanlarına daha hızlı bağlantı önerebileceğiz” ifadesini kullandı.

Birleştirilmiş ve ortak kullanılan rotanın ilk gemisi 7 Nisan’da Colombo’dan kalkacak olan SCI Chennai olacak.

Şu an ki ISES Rotasyonu ise; Colombo, Nhava Sheva, Mundra, Pipavav, Salalah, Felixstowe, Hamburg, Gothenburg, Antwerp, Jeddah ve Colombo şeklinde, I-Med rotasyonu ise Colombo, Nhava Sheva, Mundra, Salalah, Port Said, Istanbul, Barcelona, Genoa, La Spezia, Gioia Tauro, Port Said, Salalah ve Colombo şeklinde.

Deniz Haber Ajansı-Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim