• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Murat Lojistik, filosunu Ford ile güçlendirdi

Murat Lojistik, filosunu Ford ile güçlendirdi
1980 yılından bu yana taşımacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren ve sektörün öncü markalarından biri olan Murat Lojistik, filosunu Ford Cargo 2526HR ile güçlendirdi.

1980 yılından bu yana taşımacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren ve sektörün öncü markalarından biri olan Murat Lojistik, filosunu Ford Cargo 2526HR ile güçlendirdi.

Kasım ayı içerisinde yapılan teslimatla 20 adet Ford Cargo 2526HR’ı filosuna katan Murat Lojistik, yollardaki verimliliğini ve sağlamlığını Ford Cargo ile güvence altına aldı ve müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini Ford Cargolarla artırdı. 
 
İstanbul Üsküdar’da faaliyet gösteren Murat Lojistik, filosunu büyütürken Ford Cargo’yu tercih etti. 20 adet Ford Cargo 2526HR, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış ve satışı gerçekleştiren Otokoç Otomotiv Satış Danışmanı Çağdaş Kaleli’nin de katıldığı törenle, Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel’e teslim edildi. Araçların üst yapılarını oluşturan Yıldız Treyler tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Yıldız Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Efsun Yıldız ile Pazarlama Müdürü Tuncay Engin de katıldı. 
 
Törende bir konuşma yapan Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel, her sektörde olduğu gibi hizmet verdikleri lojistik sektöründe de kalitenin önemli olduğunu ifade etti. “Müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sunmak için yüksek kalitede hizmet almamız gerekiyor” diyen Yüksel, Ford Cargo’ların düşük yakıt tüketiminden ve 25 tonluk taşıma kapasitesinden çok memnun olduklarını belirterek, tercihlerini her zaman Ford Cargo'dan yana kullanacaklarını sözlerine ekledi. 
 
Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış da törende bir konuşma yaptı. Farklı sektörlere hizmet veren ve büyümeyi hedefleyen firmaların ilk tercihi olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Bakış, “Türkiye’de ağır ticari pazarının en çok tercih edilen 6x2 aracı 2526, uygun işletme ekonomisi ile lojistik sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ford Otosan olarak bundan gurur duyuyoruz” dedi.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim