• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Netlog Lojistik yeni bir satın alma daha gerçekleştirdi

Netlog Lojistik yeni bir satın alma daha gerçekleştirdi
Türkiye’nin lojistik devi Netlog, Palet tedarik ve yönetimi konusunda Türkiye’nin en büyük firması Palex Geri Dönüş Çözümleri A.Ş’nin çoğunluk hissesini satın aldı. Ortaklığa ilişkin imzalar, Netlog Lojistik Dolapdere ofisinde dün gerçekleşen törende atıl

Türkiye’nin lojistik devi Netlog,  Palet tedarik ve yönetimi konusunda Türkiye’nin en büyük firması Palex Geri Dönüş Çözümleri A.Ş’nin çoğunluk hissesini satın aldı. Ortaklığa ilişkin imzalar, Netlog Lojistik Dolapdere ofisinde bugün (09 Ekim 2017) gerçekleşen törende atıldı.

Törende bir konuşma yapan Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak; Palex’in sunduğu servisin kendi müşteri ve operasyonel alt yapıları ile çok iyi örtüştüğünü belirterek, ‘Netlog olarak herkesin yapamadığı katma değerli lojistik hizmetleri müşterilerimize sunmak bizim önceliğimizdir. Netlog’un bölgesel büyüme planı doğrultusunda, Palex ile birbirini tamamlayan bir hizmetler zinciri sunmayı hedefliyoruz. Palet, tüm müşterilerimiz için yönetilmesi sorun olan ciddi bir maliyet kalemidir. Palet yönetiminde bizim operasyonel alt yapımızı da kullanarak, hali hazırda kendi yönettiğimiz palet hacmini de bu sisteme katarak, Palex modelini büyütmeyi ve daha verimli kılmayı planlıyoruz.’ şeklinde konuştu. 

Palex A.Ş. Genel Müdürü ve kurucu ortağı Emir Güçlü ise; ‘2013 yılında atmış olduğumuz adımın ardından, Netlog gibi bir firma ile ortak olmaktan büyük mutluk duyuyoruz’ diyerek, konuşmasını; ‘Bu ortaklığın büyüme planlarımızda çok ciddi bir kaldıraç olacağını, hem Türkiye hem de bölgede lojistik alanında yeni hamleleri beraberinde getireceğini düşünüyoruz.’ şeklinde sürdürdü.  

2013 yılında kurulan Palex, çoğunlukla hızlı tüketim ve perakende sektörlerinde palet lojistiği hizmeti veriyor. Müşterileri arasında Evyap, Ontex, Nestle, Eti,  Pepsi, Uludağ gibi birçok yerli ve yabancı şirket bulunan Palex, müşteri portföyü için tüm Türkiye’yi kapsayarak ayda ortalama 400 bin palet tedarik ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim