• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Netsel Marina'da 'Christmas' kutlaması

Netsel Marina'da 'Christmas' kutlaması
Marmaris İlçesi’nde bulunan Netsel Marina, yabancı uyruklu denizciler için ‘Christmas’ kutlaması düzenledi.
Netsel Marina'da 'Christmas' kutlaması
 
Marmaris İlçesi’nde bulunan Netsel Marina, yabancı uyruklu denizciler için ‘Christmas’ kutlaması düzenledi. Marina da yeni yılı geçirecek olan Amerikalı, Fransız, Hollandalı, Alman, İskoç ve Rus denizcilerden oluşan 60 kişi içkilerini yudumlayıp, ’Christmas’ yemeklerinden tattıktan sonra canlı müzik eşliğinde dans etti.
 
Netsel Marina yönetimi, yatlarda kalan yabancı uyruklu denizciler için geleneksel hale getirdiği ‘christmas’ kutlamasının 11. sini Cumartesi günü düzenledi.
 
Netsel Marina Çarşı’nda düzenlenen kutlamada Noel Baba figürleri ile süslenmiş Çam ağacı konuldu. Marina da yatlarda yaşayan Fransız, Amerikalı, Hollandalı, Alman, İskoç ve Rus çiftler hazırladıkları yemek ile içecekleri getirdi. Netsel Marina yetkilileri hazırladıkları hindileri denizcilere ikram etti. ‘Karia’ isimli grubunun canlı klasik müzik eşliğinde yemeklerini tadan yabancı denizciler, birbirlerine aldıkları hediyeleri verdi. 60 kişilik grup, çalan hareketli şarkılar eşliğinde dans etti. Çalınan yılbaşı şarkısına eşlik eden denizcilere Netsel Marina tarafından sürpriz hediyeler dağıtıldı.
 
Netsel Marina sakinlerinden ‘Venüs’ isimli yat sahibi Fransız Micheal ve Pierre Guyolot çifti, "Marinanın kurulduğu günden bugüne 25 yıl geçti. 25 yıldır Marmaris’te yaşıyoruz. Türk insanını ve Türkiye’yi çok seviyorum. Yeni yılda dileğim herkesin huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum" dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim