• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Nuhoğlu: 'Tırsan, Avrupa'da dev olacak'

Nuhoğlu: 'Tırsan, Avrupa'da dev olacak'
TIRSAN Treyler Adapazarı fabrikasında yapılan organizasyon ile Adapazarı ve Kocaeli’nin önde gelen taşıyıcılar kooperatifleri bir araya geldi.

Nuhoğlu: 'Tırsan, Avrupa'da dev olacak'

TIRSAN Treyler Adapazarı fabrikasında yapılan organizasyon ile Adapazarı ve Kocaeli’nin önde gelen taşıyıcılar kooperatifleri bir araya geldi.

TIRSAN bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in ev sahipliği yaptığı organizasyon, TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF-TIRSAN Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen, kooperatif başkanları ve üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı konuşmada “Yurtiçi Nakliyecimiz yıllarca hep Avrupa’daki uygulamalardan farklı, verimliliği çok düşük olan taşıma araçlarına mahkûm edildi. Düşük motor gücüne sahip, kapasitesinin çok üzerinde yüklenmiş kamyonlarla yapılan taşımalarda tabii ki verimden bahsetmek mümkün değildi. Günümüzde ise ülkemizde kamyondan çekici ve semi-treyler kombinasyonuna olan dönüşüm tüm hızıyla devam etmektedir, doğrusu da budur. Biz yıllarca sektöre bunu anlatmaya çalıştık ve muvaffak da olduk” dedi.

Nuhoğlu konuşmasında, Türkiye’de açık ara lider konumda olan TIRSAN’ın Avrupa standartlarında ürettiği ürünleri ile Türkiye’deki başarısını Avrupa’ya taşıma kararlılığında olduğunu vurguladı. ‘TIRSAN’ın 2014 hedefi Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden biri olmaktır’ dedi.

Organizasyon sırasında yapılan fabrika gezisinde TIRSAN’ın tüm ürün grupları hakkında detaylı bilgiler verildi. Üretim hatlarında yapılan fabrika turunda kooperatif üyelerinin soruları cevaplandırıldı ve ileri teknoloji imalat süreçleri anlatıldı. Perdeli/Tenteli, Açık Kasa, Kamyon-Römork, Konteynır Taşıyıcı, Lowbed, Tanker, Silobas, Kapalı Kutu ürünler, Frigorifik ve Damper gibi geniş ürün gamı ile Türkiye’nin en büyük treyler fabrikası büyük beğeni topladı.

TIRSAN’ın sektörde ilk olan Ar-Ge Merkezi tarafından tasarlanan yeni havuz tipi ve kapaklı damper şasi semi-treylerlerini de yakından inceleme fırsatı bulan kooperatif üyeleri TIRSAN Damper’e tam not verdi. Kooperatif yetkilileri ürünler hakkındaki olumlu görüşlerini “Tırsan yaparsa en iyisini yapar, lidere yakışır ürünler” diyerek ifade ettiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim