• BIST 9876.23
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

'Okulum Yetkili Serviste' projesi ile 500 öğrenci sertifika aldı

'Okulum Yetkili Serviste' projesi ile 500 öğrenci sertifika aldı
Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Birmot ve Otokoç’ un, Koç Holding’in “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” Projesi kapsamında hayata geçirdiği “Okulum Yetkili Serviste” projesi dördüncü dönem mezunlarını verdi.

Konak Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Birmot İzmir Şubesi’nin ortaklaşa yürüttüğü projede 175 öğrenci ve 15 öğretmen törenle sertifikalarını aldı. 

Tören Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Otokoç Otomotiv Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Önder Kutman, Birmot Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Karaoğuz, Birmot İzmir Şube Müdürü Mürsel Yakut, Otokoç İzmir Şube Müdürü Salim Bahçeevli ve Ş.İ.A Çağlar Yücel Teknik ve E.M.L Müdürü Osman Yeşilçimen’in katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Sertifika töreninde bir konuşma yapan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, dördüncü mezunlarını veren proje ile ilgili, “Meslek Lisesi Memleket Meselesi kapsamında geliştirilen “okul-işletme işbirliği modeli” ile Koç Topluluğu şirketleri ile alanlarında eğitim veren meslek liseleri arasında eşleşme sağlanarak eğitim ve iş dünyası arasında köprüler kuruldu.  Biz de Otokoç Otomotiv olarak, Birmot markamız ile; 2010 yılından itibaren bu okul-işletme işbirliği modelinden hareketle geliştirdiğimiz Okulum Yetkili Serviste projesini yürütüyoruz.  Hem böyle bir projenin içerisinde yer almanın hem de bugün dördüncü dönem mezunlarımızı veriyor olmanın gururunu kelimelerle anlatmak gerçekten zor”, dedi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim