• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

OMSAN Lojistik, sürücülerini ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, sürücülerini ödüllendirdi
Omsan Lojistik geleneksel sürücü ödüllerini dağıttı. Firma sürücüleri geçtiğimiz yıl hiç kaza yapmadı. 100 binde bir hata oranıyla çalışan sürücüler yılda 35-40 milyon kilometre yol katediyorlar.

Omsan Lojistik geleneksel sürücü ödüllerini dağıttı. Firmada 10 ve 15’inci yılını dolduran sürücüllere sertifika verilirken belirli kriterlere göre seçilmiş en iyi sürücüler ise ödüllendirildi. Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan törende yaptığı konuşmada “Omsan’ın arkasında güçlü çalışan kadrosu bulunuyor” dedi. 1978 yılında kurulduklarını ve küresel lojistik marka olma yolunda adımlarına devam ettiklerini belirten Küçükertan, “Avrupa ve Türkiye’de en iyi firmalara verilen ödülleri aldık. Yine müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerden dolayı ödüller kazandık. Sürücülerimiz de çeşitli ödülleri kazandılar. Türkiye’de Yetkilendirilmiş Yükümlü Belgesi’ne başvuran ilk firmalardan biri olduk” dedi.

Tenteli Filo Müdürü Murat Kunduracı da filo olarak başarılı bir yıl geçirdiklerine vurgu yaptı. “Sürüş eğitimlerimizin sonuçlarını gördük” diyen Kunduracı şöyle devam etti: “Hiçbir başarı kendiliğinden oluşmuyor. Eğitim vermekle de olmuyor onun takip edilmesi ve etüt edilmesi gerekiyor. Şoför mesleğinin de gelişmesi için şoför okulunun kurulması gerekiyor. Bunun için bakanlık yetkililerinin ve sivil örgütlerin biraya gelmesi gerekiyor.”

Yakıt tüketimi, hasar oranları , şoför kusurlu trafik kazaları, ihtarlar gibi çeşitli kriterlere göre seçilen Sürücü Yarışması’nda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Tenteli taşımada Doğan Bülbül, Oto taşımada Eyüp Özdemir birinci oldu. Nedim Demran (tenteli), Yaşar Yıldırım (oto taşıma) ikinci; Muharrem Efe (tenteli), Mehmet Apak (oto taşıyıcı) üçüncülüğü kazandı.

omsan-ic2.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim