• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Otokar'ın frigorifik semi-treyleri yenilendi

Otokar'ın frigorifik semi-treyleri yenilendi
Türkiye’de üretilen, ECC regülasyonlarına uygun, uluslararası HACCP ve ATP-C sertifikalarına sahip ilk frigorifik semitreyler Iceliner, yenilendi.

Otokar'ın ilk frigorifik semi-treyleri

Türkiye’de üretilen, ECC regülasyonlarına uygun, uluslararası HACCP ve ATP-C sertifikalarına sahip ilk frigorifik semitreyler Iceliner, yenilendi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, lojistik sektörüne yönelik sunduğu çözümlere bir yenisini daha ekledi. Otokar, frigorifik treyler ailesinden Otokar-Freuhauf Iceliner’ı yeniledi. Yeni Iceliner’ın Türkiye lansmanı 400 firmadan yaklaşık 600 kişinin katılımıyla 11 Mart 2011 Cuma günü Antakya’da yapıldı.

Tanıtıma bölgedeki bozulabilir gıda taşımacılığı yapan nakliyeciler yoğun ilgi gösterdi. 500’ün üzerinde firma temsilcisi aracı yakından inceleme fırsatına sahip olurken Otokar yetkililerinden araçla ilgili ayrıntılı bilgi aldılar.

Düzenlenen tanıtım yemeğinde konuşan Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, 10 yıldır frigorifik treyler segmentinde pazarın değişmez lideri olan Iceliner’ın uluslararası HACCP ve ATP sertifikaları, güçlü Ar-Ge birikimi, yaygın servis ağı, yüksek ikinci el değeri ve düşük işletme maliyetleriyle gıda taşımacılığında mükemmeli vaad ettiğini belirtti.



Türkiye'nin en çok tercih edilen frigorifik semi-treyleri "Iceliner"

Tokatlı, yeni Iceliner’ın bozulabilir gıda maddelerinin uluslararası taşımacılığı ile ilgili ECC regülasyonu olan ATP ve uluslararası HACCP sertifikalarına sahip olduğunu belirterek, “Otokar-Freuhauf Iceliner, standart çekicilerle kullanımda 2,66 metre iç yüksekliği ile sınıfının en geniş iç hacmine sahip. Forklift ile yükleme olanağı sağlayan, EN 283 normlarına uygun, dış yüzeyi taşınan yükün kaymasını engelleyecek şekilde tasarlanmış yekpare alüminyum panele sahip taban yapısı ile Iceliner, güvenli taşımacılığı garantiliyor. Otokar tesislerinde üretilen yeni Iceliner’ın, yüksek darbe ve UV direncine sahip iç ve dış CTP panelleri, yüksek aydınlatma kapasitesine sahip araç iç aydınlatma lambaları, yükün araç ön duvarına vereceği zararları engelleyen ve aynı zamanda soğuk hava sirkülasyonuna yardımcı olan 4 adet ön koruma barı ile gıda taşımacılığına yepyeni bir soluk getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu.



Yeni Otokar-Freuhauf Iceliner’ın teknik özellikleri...

Yeni Iceliner, Türkiye’de üretilen ECC regülasyonlarına uygun, HACCP ve ATP-C sertifikasına sahip ilk frigorifik semi-treyler olma özelliğine sahip. 385/65 R 22,5 lastikli, maksimum iç net yüksekliği 2660 mm ve hacmi 88 m3 olan Iceliner, forklift ile yükleme olanağı sağlıyor. EN 283 normlarına uygun, dış yüzeyi taşınan yükün kaymasını engelleyecek şekilde tasarlanmış yekpare alüminyum panele sahip taban yapısı ile Iceliner’da yer alan yüksek mukavemetli sandwich paneller yekpare olarak ileri yapıştırma teknolojisi ile Otokar tesislerinde üretiliyor. Iceliner’ın sandwich panellerinde kullanılan DIN EN 13164 normuna uygun polistren bloklar, özel mikro yapısı sayesinde düşük nem alma, yüksek ısı izolasyonu ve uzun ömürlü kullanım özelliklerine sahip. Yüksek darbe ve UV direncine sahip iç ve dış CTP paneller, yüksek aydınlatma kapasitesine sahip araç iç aydınlatma lambaları, arka çerçeve üzerinde enine ve boyuna yerleştirilmiş darbe emici geri yanaşma takozları, araç iç uzunluğu boyunca yerleştrilmiş, yükleme darbelerine karşı dirençli 2 sıra fiber koruma bantları, alt alüminyum süpürgelikler, yükün araç ön duvarına vereceği zararları engelleyen ve soğuk hava sirkülasyonuna yardımcı olan 4 adet ön koruma barları ise Iceliner’ın diğer yeni özellikleri arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim