• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

PWA Windsurf Dünya Kupası 26-31 Ağustos'ta Alaçatı'da

PWA Windsurf Dünya Kupası 26-31 Ağustos'ta Alaçatı'da
Pegasus Hava Yolları'nın desteklediği ve 8'incisi düzenlenen PWA Windsurf Dünya Kupası, 26-31 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı'da gerçekleştirilecek.

Windsurf alanında dünya çapında takip edilen yarışların Türkiye ayağı olan ve 26-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, dünyanın dört bir yanından #rüzgaraşkına yarışacak windsurfçüleri Alaçatı’da ağırlayacak.

Yarışları takip eden yerli ve yabancı windsurf severlerin sayısının her geçen yıl arttığını belirten Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, “Misafirlerine her fırsatta seyahat etmeleri için imkan ve ilham veren hava yolu olarak 8 senedir windsurf alanında dünyanın en önde gelen organizasyonunu Türkiye’ye getiriyoruz, en hızlı Türk ve yabancı windsurfçüleri Alaçatı’da buluşturuyoruz. Windsurf sporuna ilgi duyan izleyicilere de bir hafta boyunca sörf dinamizmini Alaçatı’da yaşama ve ünlü windsurfçüleri yakından görerek onlarla tanışma imkanı veriyoruz“ dedi.

Pegasus’un yıllardır verdiği destek ile windsurf sporunun ve spor turizminin gelişmesine öncülük ettiğini vurgulayan Dedeköylü “Pegasus Hava Yolları olarak misafirlerimize farklı dönemlerde farklı seyahat fırsatları sunuyor ve bu fırsatları kullanabilecekleri imkanlar yaratıyoruz. Spor, özellikle son yıllarda misafirlerimizin daha fazla seyahat etmelerini sağlayan faktörlerin başında geliyor. Her yıl windsurf alanına verdiğimiz destek ile Türkiye’nin alternatif spor turizmine uygunluğunun tanıtımına öncülük ediyor, spor turizminin canlanmasına katkıda bulunuyoruz. Alaçatı bölgesinin sörf alanında uluslararası bir merkeze dönüşmesi, bölgenin ekonomisinin gelişimine ve turizmine de yıllardır büyük katkı sağlıyor“ dedi.

Windsurf’ün kalbi, 26 -31 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da atacak

27 Mayıs’ta Costa Brava’da başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl Erkekler kategorisinde 8, Kadınlar kategorisinde 5 ayaktan oluşuyor. Kupanın Erkekler kategorisinde 4., Kadınlar kategorisinde ise 2. Ayak slalom yarışları Alaçatı’da gerçekleştirilecek.

Sportworks tarafından 26 – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Pegasus Airlines Surf & Sound Festivali’nin ana etkinliği olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları ile izleyiciler efsanevi windsurfçüleri izlerken, festival alanındaki aktivitelerle de keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim