• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Riva'dan Ultramar-Maestro'ya büyük ödül

Riva'dan Ultramar-Maestro'ya büyük ödül
Dünyanın en büyük tersanelerinin başında gelen ve ürettiği tekneler ile haklı bir üne kavuşan Riva tarafından “Marka Bilinirliğinde En İyi Performans” gösteren distribütör ödülü Ultramar-Maestro’ya verildi.

Riva'dan Ultramar-Maestro'ya büyük ödül

İtalya’daki Iseo gölünde bulunan Riva Tersanesi’nde gerçekleştirilen ve 30 Riva distribütörünün katıldığı törende ödül, Ferrettigroup’un en prestijli markası Riva’nın Satış direktörü Alberto Perrone ve Riva Marka Müdürü Paola Procopio tarafından Ultramar-Maestro ortakları Nihan Ertürk ve Orhan Ülgür’e takdim edildi. Ferretti Yachts, Pershing, Mochi Craft, Itama, Bertram, Custom Line ve CRN markalarını bulunduran Ferretti Group bu seçimi tüm dünyadaki bayileri arasından yaptı.

Ultramar- Maestro ortaklarından Nihan Ertürk ödülü aldıktan sonra ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Türkiye’de Riva markasının bilinirliği üzerinde önemle durduklarını belirterek “Ekibimiz bu konuda çok iyi çalıştı. Bunlardan benim için en önemli olanları İstinye Park’ta Gucci ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Aquariva Gucci tanıtım kokteyli ve NY’un Çağdaş Sanatta en önemli sanat galerisi Lehmann Maupin ile gerçekleştirdiğimiz “Five in Istanbul” sergisi gala yemeği. Çabalarımızın ve yaptıklarımızın Riva tarafından beğenilmesi bizi çok mutlu etti” dedi.

Başarılı bayilerin de ödüllendirildiği bu yılki Riva toplantısı, Riva’nın yeni mücevheri Riva Iseo’nun tanıtım günleri ile devam etti. Türkiye ve tüm dünyadan Riva sahiplerinin ve sahibi olmak isteyen bir kitlenin katıldığı bu organizasyonda yeni model Riva Iseo’nun yanısıra Riva serisinden 4 ayrı model: Aquariva Gucci, Aquariva bu Marc Newon, Aquariva Cento, Rivarama da sergilendi ve test sürüşleri de gerçekleşti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim