• BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

ROFED'e Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'ndan destek

ROFED'e Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'ndan destek
Kabotaj Hattı Ro-Ro ve Feribot İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çemrek, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ege, Dernek Yöneticisi, Özgür Topuz,’dan oluşan bir heyet Bakan Elvan'a sektörün sorunlarının rapor halinde sundu.

Kısa adı ROFED olan Kabotaj Hattı Ro-Ro ve Feribot İşletmecileri Derneği üyeleri,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret ederek sektörün sorunlarını aktardı. 

Yönetim Kurulu  Başkanı Hasan Çemrek, Yönetim Kurulu Üyesi  İsmail Ege, Dernek Yöneticisi, Özgür Topuz,’dan oluşan ROFED  heyeti “Kabotaj Hattı Ro-Ro taşımacılığının güncel durumu, 10 maddede sağladığı faydalar, 6 madde de bu taşımacılığın daha üstün seviyelere gelmesi için gerekli güçlendirme fikirleri, ihtiyaç duyulan ve yeni yapılması planlanama kapsamına girmiş Ro-Ro Terminalleri için uygun stratejik noktalar”ı içeren 28 sayfalık kapsamlı bir dosyayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi  Elvan’a sundu.

ROFED heyetinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaretinde Denizcilikten Sorumlu UDHB Müsteşar yardımcısı Dr. Özkan Poyraz’da hazır bulundu. Bakan Elvan sektörün sorunlarının aktarıldığı raporu inceledikten sonra heyet ile bir topalntı yaptı . Toplantıda ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük etki sağlayacağı Ro-Ro taşımacılığın geliştirilmesi için çalışmaların başlatılması, Kabotaj Hattındaki Ro-Ro Taşımacılığının sorunlarının çözülmesi için her türlü desteğin verilmesi yönünde adımların atılması kararlaştırıldı. 

Bu gelişmeler üzerine ROFED heyeti ilgili Daire Başkanları ve Genel Müdürlüklere de  2.5 saat süren  detaylı bir sunum yaptı. Böylece ROFED’in  sunduğu projelerin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim