• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Ryanair, Yunanistan destinasyonlarını artırdı

Ryanair, Yunanistan destinasyonlarını artırdı
Son zamanlarda uçuş iptalleriyle gündeme gelen Avrupa'nın en büyük ekonomik havayolu şirketi Ryanair, Yunanistan'da 23 yeni güzergah eklediğini duyurdu.

Son zamanlarda uçuş iptalleriyle gündeme gelen Avrupa'nın en büyük ekonomik havayolu şirketi Ryanair, Yunanistan'da 23 yeni güzergah eklediğini duyurdu. Şirket böylece Avrupa'daki yolcu sayısını artırmaya kesin gözüyle bakıyor.

euronews, Yunanistan'da bulunan Ryanair İşletmeler Müdürü David O'Brien ile ayrıca son zamanlarda şirketin pilotlarıyla yaşadığı sıkıntıları da görüştü. Ryanair İşletmeler Müdürü David O'Brien:

"İlk önce parayı düşünmememiz gerekli. Öncelik yolcularımızın İhtiyaçları. Personel çalışma çizelgesi konusunda başarısızlığa uğradık. Fakat hızlı bir şekilde düzelttik. Şimdi yaptığımız şey, yolcularımızın gönlünü tekrar fethetmek. Bu yaz yaşadığımız aksaklıklar nedeniyle birçok kişiyi mağdur ettik. Şimdi onları geri kazanmalıyız."

O'Brien ayrıca pilotlarına daha iyi ücret ve koşullar teklif edildiğini söyledi:

"Ryanair'da çalışanlara çok iyi ödeniyor ve ödenecek. Pilotlarımıza, kendi üslerinde en iyi maaş alan 737 pilot olacağına dair bir taahhüt verdik. Üslerimizin her birindeki Çalışan Temsilciler Komiteleri ile görüşüyoruz. Bu durum 30 yıldır böyle bir grev olmadan çalıştı. Yani aslında neden Air Lingus ya da British Airways yahut Lufthansa pilot birlikleri sendikaları Ryanair ile problem yaşıyor. Bu sorunun cevabının açıkça göründüğünü düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim