• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Safir ve Prestij'in teslimatları tam gaz

Safir ve Prestij'in teslimatları tam gaz
Temsa’nın yolcu taşımacılığındaki iki önemli temsilcisi Safir ve Prestij Super Deluxe, sektörün önde gelen firmalarına kazandırmayı sürdürüyor.

Safir ve Prestij teslimatları tam gaz

Temsa’nın yolcu taşımacılığındaki iki önemli temsilcisi Safir ve Prestij Super Deluxe, sektörün önde gelen firmalarına kazandırmayı sürdürüyor.

Konya - Ilgın ilçesi arası yolcu taşımacılığı yapan bireysel otobüsçü Ali Öğüt'e 2011 model Prestij Super Deluxe teslimatı Çavuşoğlu Otomotiv Pendik tesislerinde gerçekleşti.

Temsa yetkili satış bayi Çavuşoğlu Otomotiv Genel Müdürü Hasan Pilavcı tarafından gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Ali Öğüt; “2007 yılında Temsa ile yapmış olduğumuz işbirliği çerçevesinde, Euro4 değişiminin üzerine tercihimizi Temsa'dan yana kullandık. 4 yıldır Temsa kullanıyoruz ve satış sonrası hizmetlerinden çok memnunuz. Akaryakıttaki tasarrufumuz ile günlük ekstradan 5 yolcunun ücreti cebimize giriyor” dedi.

Bölgenin en önemli yolcu taşımacılığı firmalarından Yeni Van Seyahat ikinci kez Temsa Safir dedi. Firma sahibi Mustafa Uysal tarafından teslim alınan araçları Bölge Satış Yöneticisi İlker Canpolat ve Finans uzmanı Kenan Topaloğlu teslim etti.

Gerçekleşen teslimat töreninde Safir’in firmasına sağladığı kazançtan duyduğu memnuniyetini dile getiren Mustafa Uysal; “Satın aldığımız ilk Temsa Safir’in yakıt ekonomisi ve konforundan çok memnun kaldık. Bu sebeple filomuza katılacak yeni otobüs tercihimizi yine Safir’den yana kullandık” şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim