• BIST 9783.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Saras Lojistik çalışanlarıyla büyüyor

Saras Lojistik çalışanlarıyla büyüyor
Saras Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras ve CEO Tamer Dinçşahin, düzenledikleri piknikle çalışanlarını önemsediklerini, çünkü yeni yatırımları, yeni atılımları onlarla birlikte yapacaklarını açıkladılar.

Saras Lojistik çalışanlarıyla büyüyor

Saras Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras ve CEO Tamer Dinçşahin, düzenledikleri piknikle çalışanlarını önemsediklerini, çünkü yeni yatırımları, yeni atılımları onlarla birlikte yapacaklarını açıkladılar.

Bilindiği gibi 1994 yılında taşımacılık faaliyetlerine başlayan Saras Lojistik, 800 özmal aracıyla Başta Avrupa ve İtayla olmak üzere 34 ülkeye taşıma yapıyor. Ro-ro’yu kullanmada ikinci, Ubak belgeleri kullanımında da ilk beş arasında yer aldığını söyleyen Saras, depolama, gümrükleme gibi faaliyetlerin yanı sıra, yakın gelecekte yapacağı yatırımlarla hava, demir ve denizyollarını da kapsayacak şekilde bütün modlarda taşımacılık planlıyor.

Şirketin, söz konusu planlarını gerçekleştirdiği süreçte çalışanlarını da unutmadığı anlaşılıyor.

Aileleriyle birlikte Saras Lojistik yöneticileri, çalışanları ve sektör basınından oluşan yaklaşık 80 kişinin geçtiğimiz pazar günü Çatalca’da piknikte bir araya geldiği bildirildi. Pikniğin geleneksel hale getirildiği belirtilerek, söz konusu etkinlikle hedeflenenler hakkında bir yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, Saras Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Turgay Aras ve CEO’su Tamer Dinçşahin’in de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, hazırlanan yiyecekler ve içecekler sunulduktan sonra halat çekme, dans ve voleybol maçları yapıldı.

Turgay Aras, “yaz başında ve kış başında yapacağımız etkinlikleri gelenekselleştireceğiz. Böylece çalışanlarımızın birbirleriyle ailecek kaynaşmalarını da sağlamış olacağız” dedi.

CEO Tamer Dinçşahin de, çalışanlara yönelik farklı etkinliklerinin bundan sonra da olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Firma olarak yeni yatırımlar, yeni atılımlar yaparken, bunu gerçekleştirirken en büyük gücümüz olan çalışanlarımızı da ihmal etmeyeceğiz. Bu gibi etkinlikler, çalışanlar arasındaki diyalogu arttırırken, aynı zamanda motivasyonu da sağlamaktadır. Bazı zamanlar, iş stresi olmadan, sadece dinleneceğiz ve eğleneceğiz.”

Saras Lojistik pikniğine katılan
sektör basının gücü yokmuş..!

Saras Lojistik’in açıklamasında aşağıdaki paragraf dikkat çekti: 

“Yaklaşık 80 kişinin katıldığı ‘Yaza Merhaba’ pikniğine, sektörü basını da büyük ilgi gösterdi. Gün boyunca yapılan değişik yarışmalarda, en ilginç olanı da Saras Lojistik çalışanları ile basın mensupları arasında yapılan halat çekme yarışmasıydı. Zira basın mensupları, oluşturdukları üç ayrı grupla da, Saras çalışanlarına yenilmekten kurtulamadı. Bu durum, her seferinde sırtları yere gelen basın mensupları arasında gün boyu “Basının fazla gücü yokmuş” esprilerine neden oldu.” 

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim