• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Satko Teknoloji, Logitrans'ta yerini aldı

Satko Teknoloji, Logitrans'ta yerini aldı
Satko Teknoloji, 4-6 Kasım 2010’da İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılıyor.

SATKO, LOGİTRANS'TA YERİNİ ALDI

Satko Teknoloji, 4-6 Kasım 2010’da İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılıyor.

Lojistik ve nakliye sektörüne araç takip ve filo yönetimi çözüm ve hizmetleri sunan Satko Teknoloji 4-6 Kasım 2010’da İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılıyor. Fuarda Satko Teknoloji araç takibi ve filo yönetimi çözüm ve hizmetlerini tanıtacak.

Bu sene 4. kez kapılarını açan Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılan Satko Teknoloji fuarda nakliye ve lojistik sektörüne yönelik araç takibi ve filo yönetimi çözüm ve hizmetlerini tanıtacak. Önümüzdeki yıl Alman fuarcılık devi Messe Münih ile birlikte düzenlenecek olan Logitrans Transport Lojistik Fuarı bu sene 4-6 Kasım 2010 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 11. Salonda gerçekleştirilecek.

Uluslararası bir saygınlığa da sahip olan Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü parti lojistik şirketleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor. Sektörün endüstriyel ayağında ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri ile depo ekipmanları, yazılım ve otomasyon çözümleri, araç takip ve filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuarları ile çekiciler fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

Yabancı kökenli transport lojistik şirketlerinin de katıldığı fuarda Satko Teknoloji de ziyaretçilere zengin bir içerik sunacak. Satko Teknoloji Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda 11 numaralı salonda 146 numaralı standda ziyaretçilerle buluşacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim