• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Scania bayisi Erçal'dan 4 firmaya 22 araçlık teslimat

Scania bayisi Erçal'dan 4 firmaya 22 araçlık teslimat
Scania Samsun Yetkili Servisi 'Erçal'; Yurtpet Akaryakıt LPG Dağıtm'a, Fidan Nakliyat'a, Doğan İnşaat Asfalt'a, HSA ve Akay Kardeşler Nakliyat'a olmak üzere toplamda 22 araçlık teslimat gerçekleştirdi.

Scania Samsun Yetkili Satıcı ve Servisi Erçal, Yurtpet Akaryakıt LPG Dağıtım’a 4 adet R 400 LA 4X2 HNA, Fidan Nakliyat’a 5 adet G 400 LA 4×2 HNA, Doğan İnşaat Asfalt’a 10 adet G 400 CA 4X2 HSA ve Akay Kardeşler Nakliyat’a 3 Adet G 400 LA 4X2 HNA teslimatını gerçekleştirdi.

Yurtpet Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gümüş, 33 araçlık filolarının Scania’dan oluştuğunu söyleyerek, “4 adet Scania’yı daha filomuza kattık. Özellikle yakıt tasarrufu konusu, araçlarla sürekli uzun yol yapıldığı için ön planda. Ancak bunun yanında konfor da bir diğer önemli kriter. Scania’yı tüm bu özellikleri bir arada sunduğu için tercih ediyoruz” dedi.

Firmalarını 5 adet Scania G 400 LA 4×2 HNA ile güçlendiren Bolu merkezli Fidan Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Fidan da, bünyelerindeki 18 adetlik Scania ile tercihlerinin ilk sırasını oluşturduğunu kaydederek “Filomuzda 2005 yılından bugüne Scania marka araçları kullanıyoruz. Yakıt tasarrufu, teknolojisi, beklentileri karşılaması ve üstün konforu ile Scania bizim için önemli bir marka” şeklinde konuştu.

10 adetlik Scania G 400 CA 4X2 HAS Damperli Çekici’yi filolarına dahil eden Doğan İnşaat Asfalt Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Doğan, retarder sisteminin Scania tercihinde öne çıktığını ve benzerlerine göre çok daha verimli olan Scania’nın, kısa mesafelerde de büyük avantajlar sağladığını söyledi. İstanbul’da bulunan Doğan İnşaat Asfalt Genel Müdür Yardımcısı Doğan, Scania’yı normal yollarda kullanmadıklarını kaydederek “Arazi yolları, inşaat sahaları gibi yerlerde kullandığımız Scania araçlarımız güvenlikten ödün vermeyen bir yapıya sahip. Yakıt tasarrufu ile birlikte çekicilerimizin tam otomatik olması, kısa mesafede dur kalk yapıldığı için iyi bir performans sergiliyor. Bu bizim için çok önemli bir konu ve Scania araçlar bu konuda da tercih sebebimiz oluyor” diye konuştu.

Bolu merkezli Akay Kardeşler Nakliyat’ta filolarında bulunan 10 adet Scania sayısını 3 Adet G 400 LA 4X2 HNA daha alarak 13’e çıkarttı. Genel Müdür Aydın Akay, hazır beton işi yaptıklarını söyleyerek “Çekicilerimizle ürümüzü 500-600 km’lik mesafelere yolluyoruz. Yakıt ve konfor burada çok önemli oluyor. Retarder’ın benzerlerine göre güçlü olması bir başka avantaj. Hararet, ve ısınma yapmıyor. Adeta bir binek araç konforunda olan araçlarımız şoförlerimizi de yormuyor” dedi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim