• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Schmitz Cargobull yeni yatırımlara hazırlanıyor

Schmitz Cargobull yeni yatırımlara hazırlanıyor
Schmitz Cargobull Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan, "Türkiye pazarına güveniyoruz, yeni yatırım planlarımız hazır" dedi.

Türkiye fabrikasını iki ay önce faaliyete sokan Alman devi Schmitz Cargobull teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor.

İstanbul merkezli Plastnak Nakliyat'a yapılan 6 adetlik semi-treyler teslimatında konuşan Schmitz Cargobull Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan, "Türkiye pazarına güveniyoruz. Yatırımlarımız sürecek. 2 el departmanımızı yakında hizmete sokacağız" dedi.

Ayhan, törende yaptığı konuşmasındayeni yatırım planlarını açıklayarak şunları söyledi:

"Schmitz Cargobull olarak Türkiye'de 23 senedir faaliyet gösteriyor olmamıza rağmen bu sene Almanya'da kuruluşumuzun 125. senesini kutluyoruz. Firmamızın tek işi ve ilgi alanı 125 sene önce de olduğu gibi en iyi treyleri üretmek. Ekonomik koşulların her geçen gün zorlaştığı günümüz dünyasında farklı sektörlere yatırım yapma fırsatı varken biz treylerden kazandığımızı treylere katarak Araştırma ve Geliştirme çalışmalarına ciddi yüksek bütçeler ayırıyoruz. Firmamız geçen sene uzun yıllardır birlikte çalıştığı distribütörü olan Enka'dan ayrıldı ve tüm faaliyetlerimizi artık kendimiz sürdürüyoruz. Türkiye'nin yaşadığı son 1 senelik hoş olmayan sürece baktığımızda da bu yatırım kararından hiç pişmanlık duymadık. Aksine yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Kendi yedek parça depomuzu gerektiği gibi oluşturuyoruz. Servis ağımızı günden güne geliştiriyoruz. Servis noktalarımız her yeni gün artıyor. Yakın zamanda ikinci el departmanımızı da sistemimize dahil edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim