• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi
Türkiye’deki ticari araç sektörünün öncüsü MAN, teslimatta hız kesmiyor. Sektörün önde gelen firmalarının tercih ettiği MAN, teknoloji ve konforu bir arada isteyen firmalara desteğini sürdürüyor.

Sektörün öncüleri MAN ve NEOPLAN dedi

Türkiye’deki ticari araç sektörünün öncüsü MAN, teslimatta hız kesmiyor. Sektörün önde gelen firmalarının tercih ettiği MAN, teknoloji ve konforu bir arada isteyen firmalara desteğini sürdürüyor.

Gerçekleşen son teslimatlarda, Ulusoy firmasında çalışacak 4 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü Küçükgüzel Turizm’e, 5 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü Kale Seyahat’e ve 1 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü Kesebirler Turizm’e teslim edildi.

Ulusoy’a NEOPLAN Tourliner konforu

Yurt içinde ve uluslararası düzeyde karayoluyla yük ve yolcu taşımacılığı yapan Küçükgüzel Petrol Turizm firması gerçekleştirdiği son yatırımla 4 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü satın aldı. Ulusoy firmasında çalışacak olan araçların teslim töreninde konuşan firma sahibi Nihat Küçükgüzel, “ Firmamız 1963 yılından beri, üç kuşaktır hizmetlerini sürdürmektedir. Daha önce Kastamonu Şeref Turizm, Dağıstanlı, Gazanfer Bilge, Efe Tur ve Metro Turizm firmalarında hizmet verdik. Son 6 yıldır ise Ulusoy ile aynı titizlik ve ticari ahlak çerçevesinde ülkemizin en güzide hatlarında kusursuz hizmet vermekteyiz. Satın aldığımız bu yeni araçlarla Ulusoy firmasının yolcuları kalite ve konforu bir arada bulacaklar. Araçlarda koltuk arkası ekrandan internet hizmetine kadar bir çok teknoloji bulunuyor. Bu teslimatla birlikte firmamız 12 adet aynı standartlarda Neoplan Tourliner ve 4 adet 2+1 koltuk düzenli Tourliner Long ile yatırımlarına devam edecek. Gerçekleştirdiğimiz yatırımda bize destek olan MAN yetkililerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum“ dedi.

Düzenlenen törenin ardından MAN MAPAR bayii tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar firma sahibi Nihat Küçükgüzel’e, MAN Türkiye Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından teslim edildi.

Kale Seyahat yatırımlarına MAN ile devam ediyor

Yolcu taşımacılığında profesyonel ekibiyle, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışını misyon edinen Kale Seyahat firması gerçekleştirdiği son yatırımla 5 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü satın aldı. Düzenlenen teslimat töreninde konuşan Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, “Yakıt performası ve servis ağının yanı sıra müşterilerimize sunduğu konfor ve teknolojik üstünlüğü nedeni ile bu araçlar bizim tercih sebebimiz oldu. Firma olarak yolcularımıza ilk defa bu araçlarla birlikte, tüm koltuk arkalarında üstün teknoloji, kişiye özel TV imkanı sunmuş olduk. Bu nedenle filomuzu Man ile güçlendirmekten dolayı mutluyuz” dedi. Teslimat töreninin ardından MAN Bayii MAPAR tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar MAN Türkiye Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

Kesebirler’e Man Fortuna

Kesebirler firması bir adet MAN Fortuna seyahat otobüsünü filosuna kattı. Kesebirler firması tarafından satın alınan MAN Fortuna seyahat otobüsü düzenlenen törenle firma yetkilisi Sadri Saltık’a teslim edildi. MAN kalitesinin kendileri için bir güven unsuru olduğunu belirten Sadri Saltık, “Bizim için en önemli ölçü, Fortuna araçların sağlamlığı ve yakıt ekonomisidir. Ayrıca araçlar 49+1+1 koltuk düzeninde yolcu taşıma kapasitesine sahip ve rahat diz mesafesi ile yolcularımıza büyük konfor yaşatıyor. Araçların AdBlue'suz Euro4 CommonRail Dizel motor oluşu bizim için önemli“ dedi. Teslimat töreninin ardından MAN Bayii MAPAR tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar MAN Türkiye Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim