• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Sertrans Logistics şampiyonluğa taşıyor

Sertrans Logistics şampiyonluğa taşıyor
29 Haziran-5 Temmuz arasında Bolu’da gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda mücadele eden Ramazan Beyazkaya Fight Club sporcuları, 20-26 Temmuz’da da Niğde’de şampiyonluk için yarışacak.

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler sunan Sertrans Logistics spora da destek veriyor. Sertrans Logistics’in sponsorluğunu üstlendiği Ramazan Beyazkaya Fight Club takımı, Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda mücadele ediyor. 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Bolu’da gerçekleştirilen şampiyonada Ramazan Beyazkaya Fight Club takımı Full Contact, Kick Light ve Point Fighting alanlarında ter döktü. İbrahim Bağlı 86 kiloda Kicklight Türkiye Kickboks Şampiyonu oldu. Gürkan Muhammed Çağlıyan da 81 kiloda Full Contact Türkiye Kickboks Şampiyonluğu’na ulaştı. İbrahim Bağlı, Dünya Şampiyonası’nda, Gürkan Muhammed Çağlıyan da Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Ayrıca Yahya Yakup Çelik de 91 kiloda Full Contact Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda üçüncü olmayı başardı.

‘Amacımız Türk gençlerini kazanmak’

Ramazan Beyazkaya Fight Club, Sertrans Logistics’in katkılarıyla Niğde’de de şampiyonluk için ter dökecek. Niğde’de 20-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’nda K1 Rules, Low Kick, Light Contact alanlarında sporcular yeteneklerini sergileyecek. Şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Ramazan Beyazkaya, “Sekiz sporcumuzla Türkiye Şampiyonası’ndaki yerimizi alıyoruz. Hedefimiz şampiyonluklar olduğu gibi Türkiye’ye de sporcular kazandırmak. Bu yolda bize destek veren Sertrans Logistics’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim