• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Shell Teknoloji Forumu’nu Türkiye’de gerçekleşiyor

Shell Teknoloji Forumu’nu Türkiye’de gerçekleşiyor
Türkiye’nin ve dünyanın madeni yağlar pazar lideri Shell’in sektöre yön veren, uluslararası saygın uzmanlarını biraraya getiren Shell Teknoloji Forumu’nun beşinci buluşması Türkiye’de gerçekleşiyor.

Bugüne kadar Çin, Rusya, Hindistan ve Avustralya’da düzenlenen Shell Teknoloji Forumu, aynı zamanda Avrupa’daki ilk buluşmasını da gerçekleştirerek, teknolojinin nabzını İstanbul’da tutacak.

Shell’in alanlarındaki lider uzmanları, sektördeki son trendleri, özel madeni yağ çözümlerini, otomotiv, madencilik, inşaat, metal ve enerji sektörlerinden katılımcılarla interaktif bir ortamda paylaşacak ve Türk müşterilerinin ihtiyaçlarını yüz yüze dinleyerek, çözüm önerilerini sunacaklar. Forumun ilk gününde düzenleyeceğimiz basın toplantısına ise Shell’in Dünya Genelinde Akaryakıt ve Motor Yağları Teknolojisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selda Günsel de katılarak, uluslararası deneyimlerini paylaşacak.

Katılımcılar ayrıca, Shell Helix motor yağlarının benzersiz Aktif Temizleme Teknolojisi’ni gözler önüne sermek için şeffaf olarak ve sadece bir adet üretilen Kristal Otomobil’i de görme şansına sahip olacak.

29 – 30 Eylül 2011, tarihleri arasında Divan Asia’da gerçekleştireceğimiz ve Türkiye enerji sektöründe bir ilk olma niteliği taşıyan Shell Teknoloji Forumu’nun basın toplantısında sizi de aramızda görmek, bizi onurlandıracaktır.

shell_1.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim