• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Shell&Turcas Avrupa'da finalde

Shell&Turcas Avrupa'da finalde
Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalan Shell & Turcas, Türkiye’yi temsil edecek akaryakıt sektöründeki tek şirket olarak Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Ruban d’Honneur için yarışacak.

Shell&Turcas Avrupa'da finalde

Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalan Shell & Turcas, Türkiye’yi temsil edecek akaryakıt sektöründeki tek şirket olarak Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Ruban d’Honneur için yarışacak.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi Shell & Turcas, iş dünyasının en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa İş Ödülleri 2011’de (www.businessawardseurope.com) birçok rakibini geride bırakıp finale kalarak, Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Zorlu bir rekabetin ardından 25 ülke temsilcisi arasında tek akaryakıt şirketi olarak yerini alan Shell & Turcas, “Infosys Yılın İşletmesi Ödülü” kategorisinde “Ruban d’Honneur” için yarışacak. Final kategorisinde ödül kazananlar, 22 Kasım 2011 tarihinde Barselona’da açıklanacak.

Seçkin jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 10 kategoride verilen Avrupa İş Ödülleri, AB genelindeki şirketlerde, mükemmelliği, en iyi uygulamayı ve yenilikçiliği tespit ve teşvik etmeyi hedefliyor. HSBC’nin sponsorluğunu üstlendiği Avrupa İş Ödülleri’nin amaçları arasında, faaliyette oldukları sosyal çevreye karşı sorumlu davranan, bu çevre üzerinde pozitif etkide bulunan, başarılı ticari sonuçlar elde ederken, yarattığı yeniliklerle öne çıkan şirketlerin görünürlüğünü ve gelişimini desteklemek yer alıyor. 2010 yılı Avrupa İş Ödülleri’nde Ruban d’Honneur ödülü alan 100 firmanın toplam cirosu 766 milyar Euro (AB’nin GSYİH’sının %6’sı), çalışan sayısı ise yaklaşık 3,5 milyondu.

Shell & Turcas’ın hedefi mükemmellik

Shell & Turcas Petrol CEO’su Jacek Dziembaj, en başarılı şirketlerin yer aldığı vitrin konumundaki Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Shell & Turcas, Türkiye’nin en saygın ve başarılı şirketlerinden biri olarak, bu başarısını uluslararası boyuta taşıyor. Tüm faaliyetlerinde mükemmelliği hedefleyen, sürekli kendini geliştirerek sektörüne yenilikçilik aşılayan, sosyal sorumluluklarının bilinciyle sürdürülebilirliği gözeten Shell & Turcas’ın bu özellikleri, başarıyı kaçınılmaz olarak beraberinde getiriyor. Avrupa’nın en saygın ödüllerinde Türkiye’yi temsil edecek olmamız bizi çok onurlandırdı” dedi.

Shell & Turcas en iyiler arasında yer alıyor

Avrupa İş Ödülleri CEO’su Adrian Trippise, tüm adayların çok başarılı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Geçtiğimiz beş yıl boyunca, yaptıkları işe tutkuyla bağlı kuruluşlardan inanılmaz derecede yüksek standartta başvurular aldık. Ancak bunlardan çok azı ülkelerinin bayrağını dalgalandırmak ve Avrupa Birliği’nin lider şirketlerinden biri olarak tanınmak üzere Avrupa genelinde yarışma şansını elde edebiliyor. Ülke Temsilcisi olarak seçilmek çok özel bir onurdur ve HSBC ile birlikte Türkiye’yi bir sonraki etapta görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. “

HSBC Avrupa Kurumsal Bankacılık Başkanı John Caseyise şöyle konuştu: “Avrupa İş Ödülleri, Avrupa iş dünyasının en iyilerini ve onların on iki aylık başarılarını onurlandırmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu firmalar, zorlu ekonomik koşullara rağmen başarılı olma, büyüme ve refah üretme yolunda etkileyici başarılar gösterdiler. Onurlandırılmayı fazlasıyla hak ettiler ve Avrupa İş Ödülleri aracılığıyla başarılarını – ve başarılarının ardında yatan öyküleri- iş dünyasının daha büyük kesimleriyle paylaşabilecekler. Bu ilham verici işletmelerle birlikte kutlama yapmayı sabırsızlıkla bekliyor, değerlendirmenin bir sonraki aşamasında onlara başarılar diliyoruz. Bu yıl, Shell & Turcas vediğer 25 ülke temsilcileri ile kendi ülkelerini temsil eden diğer nitelikli işletmeler arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak, tümüne bir sonraki aşamada bol şanslar diliyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim