• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Şişli Belediyesi'nin tercihi Isuzu Novo Lux

Şişli Belediyesi'nin tercihi Isuzu Novo Lux
Şişli Belediyesi filosunu Anadolu Isuzu’nun Novo Lux araçlarıyla güçlendirdi.

Şişli de artık Isuzu'lu

Şişli Belediyesi filosunu Anadolu Isuzu’nun Novo Lux araçlarıyla güçlendirdi.

Anadolu Isuzu araçlarından cenaze hizmetleri ve sıcak eller projesi için faydalanacak Şişli Belediyesi’ne 11 aracın teslimi yapıldı. Şişli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Tamay, Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Taşar ve Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Taşar katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, Anadolu Isuzu’nun konforu ve yollardaki seyahat avantajının tercih sebebi olduğunu belirterek, “Anadolu grubuyla çok güzel bir çalışmamız oldu. Otobüslerin yolardaki seyahat avantajını biliyorum. Kilometre olarak bakımlarının çok iyi olduğunu biliyorum. Biz araçları daha çok cenaze hizmetleri için kullanmayı düşünüyoruz. Anadolu’nun bütün yollarında şu anda Isuzu olacak ve arkasında da sıcak eller logomuz olacak. Sıcak eller logosu da burada Isuzu ile bütünleşecek. Belediyemiz bu çalışmayı yaparken hiçbir kredi kullanmadı. Hiçbir bankaya gitmedi,kendi öz kaynaklarından tamamını peşin olarak almadı” diye konuştu.

Şişli Belediyesi olarak sıcak eller projesiyle ihtiyacı olan ailelere eşya ulaştıracakalarını ve bunu Anadolu Isuzu araçlarıyla yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Sarıgül, şunları söyledi:

“Sıcak eller projemizde tamamen evlerden topladığımız eşyaları mütevazı ailelere ulaştırıyoruz ve onlarla da bütünleştiriyoruz. Sıcak eller şu anda 50 bin Hanımefendiyle bütün İstanbul’a hizmet ediyor. Amacımız 150 bin hanımefendiye çıkarak bu ağı genişletmek. Sıcak eller yeni bir proje ama gelişiyor, çığ gibi büyüyor Pazartesi günü bütün otobüslerimizin arkasında sıcak eller logosu ön tarafta da sorun değil, çözüm üretiyoruz logosu olacak”

Sarıgül, Anadolu Isuzu’dan şu anda 11 araç aldıklarını ancak bu filonun büyüyeceğini ve araç sayısının 50’ye ulaşacağını sözlerine ekledi.

Türkiye’nin takdir edeceği bir proje

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Tamay ise, Türkiye’nin en marka ilçesine otobüs satışı gerçekleştirdiklerini ve Şişli Belediyesi’ne de yabancı olmadıklarını belirterek, “Şişli Belediyesi’nin daha önce kullandığı araçların büyük bir kısmı Isuzu’lardan oluşuyor o nedenle Şişli’ye yabancı değiliz. Daha önce otobüs anlamında bir çalışmamız olmamıştı ama yolumuz bugün kesişti. Şişli Belediyesi bu araçları cenaze hizmetlerinin yanı sıra çok amaçlı kullanacak. Otobüsler personel de taşıyor, cenaze de taşıyor. Cenaze işi şu nedenle önemli, yakınları en konforlu bir şekilde göndermeniz gerekli. Şişli belediyesi de en konforlu aracı aldı. Bu sadece Şişli belediyesi için değil, İstanbul’da ki birçok belediyede bizim araçlarımızı kullanılıyor. Özellikle Novo serisi çıktığından beri. Bizim bagajlarımız çok büyük buna ek olarak, cenazeyi ve eşyaları gönderebilmek için konforlu araçların olması önemli” ifadelerini kullandı.

Tamay, Şişli belediyesi ile gerçekleştirdikleri bu projenin örnek bir proje olduğunu ve Türkiye’de ileride takdir edileceğinin altını çizdi.

Fatih Tamay, Anadolu Isuzu olarak ilk 6 ayda otobüs, kamyon ve pikap satışlarında hedefledikleri rakamlara ulaştıklarını, kriz endişesine rağmen yılın ikinci yarısından da umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim