• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

SOCAR Petrol Ofisi'ni mercek altına aldı

SOCAR Petrol Ofisi'ni mercek altına aldı
SOCAR Türkiye Üst Yöneticisi Yavuz, Avusturyalı şirket OMV'ye ait Petrol Ofisi hisselerinin satışına ilişkin, "Şu anda 2018 içinde devreye girecek bir rafineriyi inşa ediyoruz." dedi.

SOCAR Türkiye Üst Yöneticisi Kenan Yavuz, Avusturyalı şirket OMV'ye ait Petrol Ofisi hisselerinin satışına ilişkin, "Şu anda 2018 içinde devreye girecek bir rafineriyi inşa ediyoruz, elbetteki dağıtım bizim entegrasyonumuzun bir parçası konumunda." dedi.

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev'in Petrol Ofisi'nin satışı hakkında yaptığı açıklama sonrası soruları yanıtlayan Yavuz, geçen haftalarda OMV'nin Petrol Ofisi'ni satmak üzere bir irade beyanında bulunduğunu hatırlattı.

Dağıtımın, entegrasyonlarının bir parçası konumunda bulunduğuna işaret eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Türkiye'de 2018 içinde devreye girecek bir rafineriyi inşa ediyoruz. Rafinerimizde halen yüzde 55 tamamlanma oranına ulaşmış durumdayız. Elbetteki dağıtım bizim entegrasyonumuzun bir parçası konumunda. Petrol Ofisi satış sürecini incelememiz ve takip etmemiz yönünde Başkan Rövnag Abdullayev'in bir talimatı var, fakat bu mutlaka satın almaya yönelik bir anlam içermiyor. Kendisinin de yaptığı açıklamada belirttiği gibi, bana ve ekibime konuyu incelememiz ve takip etmemiz yönünde verilen bir talimattır. Biz de arkadaşlarımızla süreci izleyip, analiz edeceğiz. Şirketimizin öncelikleri, stratejileri ve hedefleri açısından ele alacağız. Bir gelişme olursa doğal olarak kamuoyunu bilgilendireceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim