• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Talson’dan DHL’e hava kargo treyleri

Talson’dan DHL’e hava kargo treyleri
Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın pazar lideri hava kargo treyleri üreticisi Talson, geçtiğimiz günlerde DHL Aviation şirketine Talson TAM TAL iki dingilli hava kargo tipi kutu treyler teslim etti.

DHL Aviation’a tedarik edilen treylerler, Talson’un hava kargosu taşımacılığındaki deneyimiyle şirketin taleplerine yanıt verecek şekilde özel üretildi. Talson TAM TAL iki dingilli hava kargosu treylerleri, hava kargolarının kolayca elleçlenebilmesi için tasarlanmıştır. Paslanmaya karşı 10 yıl garantili kataforez (KTL) kaplı hafif şasi üzerine inşa edilen Talson TAM TAL rijit üstyapısı ve patentli teknolojileriyle hava kargosu taşımacılığında benzersiz verimlilik sunar. İç net yüksekliği 2.750 mm, gabarisi 4.000 mm olan Talson TAM TAL optimum yükleme alanına sahiptir. Lastik ebadı 385/55/22,5 olan Talson TAM TAL’in deve boynu yüksekliği 1.150 mm’dir.

Talson TAM TAL hızlı ve kolay yükleme ve boşaltma için 5 sıralı kayar tabanla donatılmıştır. Kayar taban aynı zamanda treylerin kullanım ömrünü uzatmak için tasarlanmıştır. Yük güvenliğini artırmak için, sürücü unutsa bile araç hareket ettiği anda kayar taban silindirlerini otomatik olarak indiren Otomatik İndirme Fonksiyonu standart olarak sunulmaktadır.

Talson TAM TAL çok amaçlı aluminyum TALFIX® panellerle donatılmıştır. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılmaktadır.

Talson TAG FNA standart olarak Avrupa Birliği’nin üstyapı ve yük güvenliği mevzuatı olan Code EN 12642 XL standardına sahiptir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim