• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

TANAP, ‘En İyi Çevresel Uygulamalar’ ödülüne layık görüldü

TANAP, ‘En İyi Çevresel Uygulamalar’ ödülüne layık görüldü
TANAP, çevre yönetiminde göstermiş olduğu üstün performans ile uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek The Green Organisation tarafından “En İyi Çevresel Uygulamalar” kategorisinde ödüle layık görüldü.

TANAP, gurur veren başarılara imza atmaya devam ediyor. TANAP şimdi de dünya çapında en başarılı çevre uygulamalarını tanıtmak, ödüllendirmek ve geliştirmek üzere kurulan ve dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Birleşik Krallık merkezli The Green Organisation tarafından, Green World Awards (Yeşil Dünya Ödülleri) “En İyi Çevresel Uygulamalar” kategorisinde ödüle layık görüldü.

TANAP 2019 yılı içinde ayrıca, Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında uygulanan projelerle, ABD merkezli The Communitas “Toplum Hizmeti ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülü ile “Sürdürülebilirlik” ödülünü de kazanmıştı.

Çevre koruma hedefli projelerin değerlendirildiği Yeşil Dünya Ödülleri, 1994 yılından bu yana düzenleniyor. Amacı çevresel performansı artırmak, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek, kurumların rekabetçiliğini geliştirmek ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine destek olmak olan ödül programı, tüm dünyada özel sektör, kamu kuruluşu ve ulusal hükümetler bazındaki başvuruları çevresel, sosyal, ekonomik fayda, inovasyon, nicel etki, geleceğe yönelik geliştirme planları ve üst kademe çalışanların katılımı gibi kriterler üzerinden değerlendiriyor.

Doğal ve kültürel kaynakların korunmasına katkıda bulunmayı amaçlayan çalışmaları ve Türkiye’de çevre yönetiminde hayata geçirdiği birçok yeni uygulama ile ulusal ve uluslararası standartları belirleyen rolüyle öne çıkan TANAP, ödülünü Eylül ayında düzenlenecek uluslararası törenle alacak.

DENİZ HABER AJANSI

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim