• BIST 9889.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Telekom'un sıradışı sokak reklamı

Telekom'un sıradışı sokak reklamı
Bugüne kadar çok reklam yapıldı ama böyle ilk kez yapılıyor. Türk Telekom kampanyası için hazırladığı sürpriz kırmızı ışıkta beklemeyi hiç olmadığı kadar zevkli hale getirdi.

Bugüne kadar çok reklam yapıldı ama böyle ilk kez yapılıyor. Türk Telekom kampanyası için hazırladığı sürpriz kırmızı ışıkta beklemeyi hiç olmadığı kadar zevkli hale getirdi.

Türk Telekom’dan şaşırtan sokak skeçleri

Yeni kampanyalarını trafik ışıklarında tanıtan Türk Telekom ekibi, hem sürücülere hem yayalara keyifli sürprizler yaşatıyor. “Türk Telekom hayatın tam ortasında, heyecan ve sürpriz dolu!” sloganıyla yola çıkan ekip özellikle kırmızı ışıkta nikâh skeciyle şaşırtıyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni başlattığı iletişim çalışmalarıyla günlük hayatta kalabalıktan ve yoğun trafikten sıkılmış olan insanlara farklı deneyim ve heyecanlar yaşatıyor.

“Türk Telekom hayatın tam ortasında, heyecan ve sürpriz dolu!” sloganıyla sokaklara çıkan Türk Telekom, trafik ışıklarında yeşilin yanmasını bekleyen araç sürücülerine ve çevredeki yayalara 45 kişilik bir ekip çalışmasıyla yeni kampanyalarını tanıtıyor. Çok sayıda kamerayla kayıt edilen görüntüler, daha sonra internet ortamına taşınıyor.

Yaya geçidinde telefon çalarsa

Türk Telekom’un Ev Avantaj tarifeleri için geçerli olan uluslararası dâhil her yöne bedava arama kampanyasının tanıtıldığı ilk skeç, Beşiktaş’taki trafik ışıklarında gerçekleştirildi.

Türk Telekom’un tiyatroyu salonlardan çıkararak sokağa taşıdığı skeçte, araçlara kırmızı ışık yanar yanmaz portatif bir sahne yaya geçidine taşınıyor.

Daha sonra bir ev hanımı sırasıyla İspanya, Amerika Birleşik Devletleri’nin Alaska eyaleti ve Japonya ile telefon görüşmesi gerçekleştiriyor.

Kırmızı ışıkta nikâh olur mu?

Bağdat Caddesi’ndeki trafik ışıklarında ise Türk Telekom’un yeni evli çiftleri seçtikleri 3 numarayla ayda 3000 dakika ücretsiz konuşturan kampanyasını konu alan bir oyun sahneleniyor.

Skeçte araçlara kırmızı ışık yanar yanmaz araçların önüne bir masa ve sandalyeler taşınıyor, ardından gelin damat ve nikâh memuru yerlerine oturuyor. Nikâh töreni bir anda telefonun çalmasıyla yarıda kesiliyor ve gelin uzun bir sohbete dalıyor.

 

 

Işıkların tekrar yeşile dönmesiyle sona eren skeçlerin sonunda “Türk Telekom hayatın tam ortasında, heyecan ve sürpriz dolu!” sloganı, balonlarla göğe uçuruluyor.

Hem sürücüler hem de yayalar tarafından yoğun ilgi gören skeçler, 27 Eylül’den itibaren bir aylık süreçte İstanbul’un 20 farklı noktasında sergilenmeye devam edecek.

Türk Telekom trafik ışıklarıyla başladığı organizasyonlarına beklenmedik bir anda ortaya çıkıp eğlendiren benzersiz sokak etkinlikleriyle devam edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim