• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

The Abraaj Group, Netlog Logistics’e ortak oldu

The Abraaj Group, Netlog Logistics’e ortak oldu
Entegre lojistik şirketi Netlog büyümesini daha da hızlandırmak için küresel yatırım şirketi The Abraaj Group'a azınlık hissesi sattı.

Entegre lojistik ve soğuk zincir lojistiği firması Netlog, azınlık hissesini, özel sermaye şirketi The Abraaj Group'a sattı. Anlaşma ile üç yılda üç kat büyüme hedefleniyor.

Netlog Dolapdere merkezinde düzenlenen imza töreninde konuşan Netlog Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, "Abraaj, Netlog yönetim ekibinin şirkete kattığı değeri takdir ediyor ve büyüme vizyonumuza tamamen katılıyor. Abraaj'ın ekspertizinden istifade ederek, hedef piyasalarımızdaki önde gelen lojistik oyuncusu olma vizyonumuzu yerine getirmek istiyoruz" dedi.

3 kıtada büyümeyi hedefliyor

Netlog Grubu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak da hisse devriyle ilgili olarak, "Abraaj ile Netlog'u Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da e-ticaret, soğuk zincir lojistiği ve entegre tedarik zinciri yönetimi gibi katma değeri yüksek alanlarda genişletmek ve büyümesini ivmelendirmek için aynı kararlılığı paylaşan bir ortaklık kurduk. Altyapımızı daha da güçlendirmeye, çalışanlarımıza, onların eğitimine ve lojistik sektörüne yönelik teknolojilere yatırım yapmaya, yüksek katma değerli şirketler satın almaya devam edeceğiz. Abraaj ise şirketin kurumsal yönetiminin gelişmesine, çevre ve sosyal standartların hayata geçirilmesine destek verecek. Attığımız bu adımların sonuçları ülkemiz ekonomisine ve vizyonuna da büyük katkılar sağlayacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Hedef; küresel lider oyunculardan biri olmak"

"Abraaj olarak tüketici odaklı, güçlü büyüme göstermiş sektörlerde ortaklıklar kuruyoruz" diyen The Abraaj Group Ortaklarından Omar Syed ise, "Netlog, Türkiye'de en büyük olmasının yanında en çeşitli çözüm yelpazesi olan lojistik şirketi. Başarısı kanıtlanmış bir iş modeline ve çok güçlü bir yönetim ekibine sahip. Şirketin pazardaki konumunu ilerleterek küresel seviyede lider oyunculardan biri olmak için doğru konumlandığına güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

su kaçağı tespiti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim