• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

TIRSAN ve Sakarya Üniversitesi işbirliği

TIRSAN ve Sakarya Üniversitesi işbirliği
İnnovatif ürünler geliştiren ve ileri teknolojileri kullanan TIRSAN, kendi teknolojisini geliştirmek amacıyla sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarında önemli bir adım daha attı.

TIRSAN ve Sakarya Üniversite’si İşbirliği

İnnovatif ürünler geliştiren ve ileri teknolojileri kullanan TIRSAN, kendi teknolojisini geliştirmek amacıyla sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarında önemli bir adım daha attı.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN Treyler A.Ş., 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Sakarya Üniversite’si ile Ar-Ge projelerinde işbirliği protokolü imzaladı.

18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Sakarya Üniversitesi’nde TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin NUHOĞLU, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem KÖKLÜKAYA’ nın imzasıyla hayata geçirilen Üniversite-Sanayi işbirliği protokolü gerçekleştirildi.

Bu protokol kapsamında Sakarya Üniversitesi ile TIRSAN Treyler A.Ş. arasında, TIRSAN Treyler A.Ş.’nin her tür yeni ürün tasarımı, araştırılması ve geliştirmesi vb. konularda işbirliği yapmasına yönelik olan çalışmalarını birlikte sürdürmek hedeflenmektedir.

Bu işbirliği çerçevesinde; TIRSAN Treyler A.Ş.’nin AR-GE çalışmalarının geliştirilmesi, iyileştirilmesi, ortak projeler gerçekleştirilmesi ve AR-GE projelerine danışmanlık yapılması yanında gerekli duyulduğu alanlarda AR-GE projeleri için TIRSAN Treyler A.Ş. ye bilimsel destek sağlanması, ortak Yüksek Lisans ve Doktora tez konularının belirlenmesi ve gerekli yönlendirmelerin yapılması ve ayrıca tarafların laboratuar, tasarım ve üretim olanaklarından karşılıklı olarak yararlanması hedeflenmektedir.

TIRSAN Treyler A.Ş., Adapazarı fabrikasında bulunan Ar-Ge Merkezini 12 Şubat 2009 tarihinde kurmuştur. Toplam 1.800 metrekare alana sahip olan TIRSAN Ar-Ge merkezinde 58 kişi çalışmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim