• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

TIRSAN, yol yardımı için hizmet ortağını seçti

TIRSAN, yol yardımı için hizmet ortağını seçti
Avrupa genelinde satış sonrası hizmetlerini genişleten Tırsan, Avrupa çapındaki kesintisiz 7/24 yol yardımı hizmeti için Belçika merkezli EBTS Pro Assist N.V. ile işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Avrupa genelinde satış sonrası hizmetlerini genişleten Tırsan, Avrupa çapındaki kesintisiz 7/24 yol yardımı hizmeti için Belçika merkezli EBTS Pro Assist N.V.  ile işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Yeni anlaşma kapsamında, Tırsan, Kässbohrer ve Talson markalı treyler sahipleri 7/24 yol yardımı ile her ihtiyaç duyduklarında Tırsan’ın uzman teknik hizmetlerinden faydalanmaya devam edecekler.

Tırsan Yol Yardımı hizmeti Türkiye ve Rusya da dahil olmak üzere Avrupa’nın 27 ülkesinde 7 gün 24 saat, Tırsan müşterilerinin hizmetinde. Tırsan Yol Yardımı hizmeti Avrupa’da 12.000 servis noktasında, 17 dilde hizmet veriyor.

Tırsan treyler sahipleri, Türkiye, Avrupa ya da Rusya’nın neresinde olursa olsunlar AloTIR, 444 5 847, hattını arayarak yılın her günü ve günün her saati tek bir numaradan Türkçe yol yardımı hizmeti alabiliyor. Kullanıcıların yurtdışından aramalarda sadece Türkiye’nin uluslararası telefon kodunu (+90) numaranın başına eklemeleri gerekiyor.
 
Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız Tırsan Yol Yardımı hakkında yaptığı açıklamada, “İster Türkiye’de, ister Avrupa’nın herhangi bir ülkesinde, isterlerse Rusya’da olsunlar Tırsan kullanıcılarının rekabet gücünü artırmak için her an yanlarındayız. Türkiye taşımacılık sektörüne faaliyet gösterdiği her bölgede destek olmak için orada önceden yerimizi alıyoruz,” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim