• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tırsan'dan Bergwerff Transport Service'e Hava Kargo Aracı teslimatı

Tırsan'dan Bergwerff Transport Service'e Hava Kargo Aracı teslimatı
Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan’ın bünyesinde yer alan Talson, Hollandalı lojistik şirketi Bergwerff Transport Service'e yüksek güvenlikli Talson İzolasyonlu Hava Kargo Aracı TAG FNA teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan bünyesinde bulunan dünyanın önde gelen kutu üreticisi ve Avrupa’da hava kargo taşımacılığı segmentinin pazar lideri Talson, geniş ürün gamı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Geliştirdiği yüksek teknolojiye sahip ürünlerle son olarak Treyler İnovasyon 2019 Ödülleri Konsept kategorisinde 3.’lük elde eden Talson, Bergwerff Transport Service'e GDP-Pharma ve TAPA TSR1 sertifikasına sahip, yüksek güvenlikli Talson marka İzolasyonlu Hava Kargo Aracı, TAG FNA, teslimatı gerçekleştirdi.

Bergwerff Transport Service, 30 yıllık tecrübesi ile Avrupa genelindeki tüm lojistik ihtiyaçlar için en güvenilir şirketler arasında yer alıyor. Talson araçları sayesinde Bergwerff Transport Services, müşteri kargolarını güvenli ve zamanında teslimat noktasına ulaştırabiliyor ve buna ek olarak ilaç taşımacılığı sertifikası ile medikal ürünler de özenli bir şekilde taşınabiliyor.
 
Teslimat törenine katılan Bergwerff Transport Service Genel Müdürü Jolanda Bergwerff ve Talson Trailer Satış Bölümü’nden Frank den Ouden,  iş birlikleri hakkında bilgi verdi.

“Hava Kargo Taşımacılığında Yüksek Güvenlik İçin Talson’u Tercih Ettik”

Teslimat töreninde konuşan Jolanda Bergwerff, “Bergwerff Transport Service olarak, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak ve yüksek güvenlikli hava taşımacılığı hizmeti sunabilmek için Talson araçlarını tercih ettik.

Talson araçları sayesinde müşterilerimize söz verdiğimiz gibi güvenli bir şekilde hızlı kargo teslimatı gerçekleştirebiliyoruz. TAG FNA aracının roller taban teknolojisi ile hızlı, elektronik kilit sistemi sayesinde ise tüm rakiplerimizden daha güvenli teslimat yapabiliyoruz.
 
Aynı zamanda Talson TAG FNA araçlarının bozulabilir ve hassas ürünler için geliştirilmiş izolasyonlu yapısı sayesinde taşımacılığını yaptığımız çabuk bozulabilen ürünleri taze tutabiliyoruz. Böylelikle müşterilerimize söz verdiğimiz gibi en iyi hizmeti sunuyoruz. Ürünleri ile her türlü ihtiyacımıza cevap veren ve satış sonrası hizmetleri ile her zaman yanımızda olan Talson ile çalışmaktan çok memnunuz ve ortaklığımızın önümüzdeki günlerde güç kazanmaya devam edeceğine eminim." dedi.
 
Frank den Ouden, “Avrupa'nın pazar lideri hava kargo treyler üreticisi olarak, çiçek ve ilaç taşımacılığı gibi hassas ürünlerin en iyi ve güvenilir şekilde taşınmasına imkan sağlıyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinden müşterilerimizin taleplerini karşılıyor ve müşterilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunuyoruz.

Bu yaklaşımımız sonucunda, en son yeniliklerimizden biri olan Talson Güvenli Kutu ürünümüz ile treyler sektörünün en prestijli ödülü kabul edilen Treyler İnovasyon 2019 Ödülü’nün Konsept kategorisinde 3.’lük elde ettik. Bergwerff Transport Service'e teslimatını gerçekleştirdiğimiz TAG FNA araçlarımız gelişmiş güvenlik özellikleri ile donatılmıştır.

Talson araçlarının sahip olduğu bu özellikler sayesinde müşterilerimiz, taşımacılığını yaptığı bozulabilir ya da hassas ürünleri sorunsuzca son tüketiciye ulaştırabilmektedir. Ayrıca sahip olduğumuz satış sonrası kaliteli ve hızlı hizmetlerimizle de bütün müşterilerimizin olduğu gibi Bergwerff Transport Service'in her zaman yanında olacağız” dedi.

Talson Hava Kargo Aracı TAG FNA Özellikleri

- Talson TAG FNA meyve, sebze gibi çabuk bozulabilen ürünler ve çiçek taşımacılığı için FNA, ilaç taşımacılığı için ise Pharma sertifikalıdır.

- TAG FNA, treylerin yasal gabari sınırlarında kalmasını sağlayan eğimli çatı ile donatılmıştır.

- TAG FNA’nın tabanı operasyonlarda hız kazandıran ve kargoların hızlı bir şekilde yüklenmesini ve boşaltılmasını sağlayan roller taban ile dizayn edilmiştir.

- Auto Down Safety (Otomatik İndirme Fonksiyonu) özellikli silindirler, yük güvenliğini artırmak için, sürücü unutsa bile araç hareket ettiği anda roller taban silindirlerini otomatik olarak indirerek yük güvenliği sağlar.

- TAG FNA araçları 2.492 mm'lik iç genişliğine ve yük güvenliği sağlamak amacıyla araç tabanını her iki tarafında 13 adet olmak üzere entegre edilen yük bağlama halkalarına sahiptir.
 
- TAG FNA’nın 5. teker yüksekliği 950 mm’dir. Aracın sahip olduğu 5. teker yüksekliği, hacmi artırarak daha çok yük taşınmasına olanak sağlar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim