• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Trabzonspor'u Anadolu Ulaşım taşıyacak

Trabzonspor'u Anadolu Ulaşım taşıyacak
Trabzonspor Futbol Takımı, Anadolu Ulaşım tarafından kendileri için özel olarak yaptırılan NEOPLAN Starliner otobüsü törenle teslim aldı.

TRABZONSPOR’A YENİ OTOBÜS

Trabzonspor Futbol Takımı, Anadolu Ulaşım tarafından kendileri için özel olarak yaptırılan NEOPLAN Starliner otobüsü törenle teslim aldı.

Trabzon Novotel’de gerçekleşen, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katıldığı törende, takıma yeni otobüsü MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu teslim etti.

Trabzon Novotel’de gerçekleşen teslim törenine, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu ve Anadolu Ulaşım CEO’su Halil Erdoğmuş katıldı. Törende konuşan Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Anadolu Ulaşım tarafından kendilerine tahsis edilen Starliner otobüs için emeği geçen herkese teşekkür etti.
Anadolu Ulaşım CEO’su Halil Erdoğmuş ise “Bizden futbolcuları maçlara taşırken güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat ettirmemiz istendi. Bu konuyu yakın ilişki içinde bulunduğumuz MAN ile paylaştığımızda Trabzonspor’a yakışacak, Türkiye ve dünyanın en iyi otobüsünü seçtik. Trabzonspor gibi başarı çıtasını yükseltmiş bir takıma katkıda bulunmak bizi ayrıca mutlu etti” dedi.

Konuşmasında kendisinin de bir Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu, Trabzonspor’un son dönemde yakaladığı başarının devam edeceğine inandığını ifade etti. Bekiroğlu, yeni otobüsün kulüp için hayırlı olmasını dileyerek takıma başarılar diledi.

Bordo-Mavili takımın başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş ise fulbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olmasında çalışmanın yanısıra kendilerini özel hissedebilecekleri ortamların da önemli olduğuna vurgu yaptı. Güneş yeni takım otobüslerini çok beğendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha önce, Bursaspor ve Bucaspor MAN Fortuna otobüslerini renklerine katarken, Galatasaray Kulübü de yine kendileri için özel olarak tasarlanan NEOPLAN Starliner’ı törenle teslim almıştı. Son olarak Trabzonspor’un da NEOPLAN Starliner’ı seçmesiyle MAN ve NEOPLAN otobüsleri Spor Toto Süper Lig’deki bir çok takımın özel tercihi haline geldi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim