• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

TSGİAD, Deniz Üssü Projesi'ne sahip çıktı

TSGİAD, Deniz Üssü Projesi'ne sahip çıktı
Trabzon’a Deniz Üssü Projesi girişimi kapsamında Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci projenin Vakfıkebir’e kurulması halinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.

TSGİAD, Deniz Üssü Projesi'ne sahip çıktı

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’nin projelendirdiği Trabzon’a Deniz Üssü Projesi girişimi kapsamında Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci derneğe yazı göndererek projenin Vakfıkebir’e kurulması halinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Vakfıkebir’in projeye sahip çıktığını ifade eden TSGİAD Başkanı Emre Aksoy, deniz üssü komutanlığı ve başbakanlıkla görüşme hazırlıkları yaparak projeyi bir an önce Trabzon’a kazandırmak istediklerini söyledi. Trabzon için çok büyük bir projeye imza atacaklarının altını çizen Aksoy, “AK Parti Trabzon İl Başkanı üzerinden başbakana bir dosya sunduk. Önümüzde bir seçim süreci var ve biz bu proje için okey aldığımızda projeyi Trabzon’a kazandırabiliriz” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci’nin projeyle alakalı kendilerine yazı gönderdiğini belirten Aksoy, “Gemilerin barınacak bir yere ihtiyacı var. Buranın Trabzon veya Vakfıkebir olması bizim için çok önemlidir. Vakfıkebir Belediyesi’ne şu an her türlü alan ve desteği vermeye hazır. Trabzon Karadeniz’in başkenti konumunda” diye konuştu. Aksoy, Deniz Üssü Komutanlığı'ndan bir randevu alarak, projeyi en kısa zamanda Trabzon’a kazandıracaklarını kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim