• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

TTNET, Simav'da internet merkezi açacak

TTNET, Simav'da internet merkezi açacak
TTNET, 19 Mayıs'ta 5,9 büyüklüğünde depremle sarsılan Kütahya Simavlı depremzedeler için İnternet Erişim Merkezi açacak.

TTNET, Simav'da internet merkezi açacak

TTNET, 19 Mayıs'ta 5,9 büyüklüğünde depremle sarsılan Kütahya Simavlı depremzedeler için İnternet Erişim Merkezi açacak.

TTNET tarafından yapılan açıklamada, firmanın, Simav Çadır Kenti içerisinde, iki uzmanın görev alacağı İnternet Erişim Merkezi açacağı, ayrıca 20 Mayıs ve öncesinde TTNET ADSL abonesi olan depremzedeler için haziran ayında internet paketlerinin ücretsiz olacağı, ancak kota aşım ücretleri ve katma değerli servisler gibi diğer ücretlerin bu uygulamanın dışında kalacağı belirtildi.

Kütahya Simav depreminin ardından bölgeyi ziyaret eden TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz'ın, Simav'daki TTNET abonelerine haziran ayı boyunca ücretsiz internet kullanma imkanı sunacaklarını açıkladığı kaydedildi.

Yılmaz, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:

''TTNET olarak, bilgi toplumuna dönüşmekte olan Türkiye'nin doğal afetler sonrasında da internetsiz kalmaması için gereken önlemlerimizi alıyoruz. Simavlı vatandaşlarımıza TTNET ADSL hizmetini haziran ayı boyunca ücretsiz sunacağız.

Ayrıca, bölgeye hemen bir TTNET İnternet Erişim Merkezi kuruyoruz. İki uzmanımızın görev alacağı TTNET İnternet Erişim Merkezindeki bilgisayarlar ve interneti de ücretsiz olarak kullanacak olan vatandaşlarımız internet ve çevrimiçi iletişim ihtiyaçlarını kolayla karşılayabilecekler.''

Açıklamada, haziran ayındaki ücretsiz internet kullanımı hakkında bilginin 444 0 375 no'lu TTNET Müşteri Hizmetleri'nden alınabileceği bildirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim