• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

TTNET’e “tek şifre” ile İnovasyon Ödülü

TTNET’e “tek şifre” ile İnovasyon Ödülü
TTNET, "Tek Şifre" uygulamasıyla Oracle İnovasyon Ödülleri kapsamında "Arakatman Yazılım Birleştirme İnovasyon Ödülü"nü kazandı.

TTNET, "Tek Şifre" uygulamasıyla Oracle tarafından düzenlenen Oracle İnovasyon Ödülleri kapsamında "Arakatman Yazılım Birleştirme İnovasyon Ödülü"nü (2011 Fusion Middleware Innovation Award) kazandı. TTNET, ödülünü San Francisco'da düzenlenecek olan Oracle OpenWorld 2011 etkinliğinde alacak.

TTNET'in kullanıcılarının hizmetine sunduğu Tek Şifre uygulaması sayesinde, TTNET aboneleri sadece tek bir şifre ile TTNET'in sunduğu bütün hizmetlere ulaşabiliyor ve pek çok işlemi bu şifreyle gerçekleştirebiliyor. TTNET, Oracle'ın ara katman ürünlerini kullanarak gerçekleştirdiği bu entegrasyon sayesinde servisleri arasında bir bütünlük kurarak kullanıcılarına büyük rahatlık sağlıyor. TTNET Tek Şifre ile TTNET Online İşlem Merkezi'ne ulaşmak, TTNET Müzik, TTNET Oyun, ProG, TTNET e-Fatura, Mobil Müzik, NETDİSK, TTNET WiFi gibi TTNET uygulamalarına erişim sağlamak mümkün oluyor.

Oracle'ın orta katman ürünlerini kendi iş çözümleri içinde en başarılı şekilde kullanan ve iş ihtiyaçları doğrultusunda en inovatif çözümü geliştiren firmalara verdiği Oracle İnovasyon Ödülleri yazılım alanında dünya çapında bir üne ve saygınlığa sahip. Ödüllere her yıl dünyanın birçok ülkesinden yüzlerce başvuru yapılıyor.

Geçen yıl 6 kategoride 25 markaya verilen Oracle İnovasyon Ödülleri, öncü ve yenilikçi çözümlerle yaratılan değeri ölçmek ve inovasyon çalışmalarını teşvik etmek amacıyla düzenleniyor. Ödüller, bu yıl ABD'de San Francisco'da 2-6 Ekim 2011'de düzenlenecek olan Oracle OpenWorld 2011 sırasında verilecek.

 www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim