• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

TTNET'ten 12 ay indirimli internet fırsatı

TTNET'ten 12 ay indirimli internet fırsatı
TTNET, 'İnternetsiz Ev Kalmasın' sloganıyla düzenlediği yeni kampanya ile 12 ay indirimli internet fırsatı sunuyor.

TTNET'ten 12 ay indirimli internet fırsatı

TTNET, 'İnternetsiz Ev Kalmasın' sloganıyla düzenlediği yeni kampanya ile 12 ay indirimli internet fırsatı sunuyor.

TTNET, ''İnternetsiz Ev Kalmasın'' sloganıyla düzenlediği yeni kampanya ile ilk 12 ay, ayda 9,99 TL'ye internet erişimi sağladığını duyurdu.

TTNET tarafından yapılan açıklamada, 31 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek ''Herkese İnternet'' kampanyasının, 2 GB kota ve 1 Mbps hız ile internetten ekonomik koşullarla yararlanma fırsatı sunduğu belirtildi.

Kampanyayı tercih eden yeni müşterilerin ayrıca modemlerini de ayda 1 TL'den başlayan taksitli fiyatlarla satın alabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, TTNET Satış Noktaları ya da ''www.ttnet.com.tr'' adresinden yapabilecekleri bildirildi.

TTNET'İN YENİ HİZMETLERİ

TTNET Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, ''Artık sanatçılar TTNET Müzik'i 'Bir numarayım. Şu kadar hit aldım' diye refrans olarak gösteriyor'' dedi.

Şen, Tivibu hizmetinin tanıtımı için geldiği Adana'da, yaptığı açıklamada, Türkiye'deki internet kullanım alışkanlıklarına bakıldığında, daha çok iletişim ve eğlence amaçlı olduğunu gördüklerini ve bireylerin bu ihtiyaçları karşılamayı hedeflediklerini kaydetti.

İletişim tarafında, internet erişimiyle ve portal çözümleriyle bunu sağladıklarını belirten Şen, ''Eğlence tarafında ise Tivibu Ev, Tivibu Web ve Tivibu Cep gibi hizmetlerimizle bu ihtiyacı karşılamaya çalışıyoruz. Bunu dışında, 'TTNET Oyun' platformunu devreye aldık.

TTNET sponsorluğu altında 'Playstore' adı bir web portalı da devrede. En ünlü oyunların tüm dünya ile TTNET aracılığıyla kullanıcıya sunulmasını hedefledik. Uzun zamandır beklenen 'Crysis 2' oyunu da ilk kez bu portal altında kullanıcıya sunulmuş oldu'' dedi.

Müzikte, telif, sanatçı ve yayıncı kuruşların haklarına son derece riayet ettiklerini ve TTNET Müzik'in Türkiye'de bu sektörde reytingleri belirleyen platform haline geldiğini ifade eden Şen, şöyle devam etti:

''Artık sanatçılar TTNET Müzik'i 'Bir numarayım. Şu kadar hit aldım' diye referans olarak gösteriyor. Türkiyede bir çok müzik yapımcı firma da TTNET ile birlikte çalışıyor.

Bunda TTNET'in bilinirliği, bu alanda yaptığı yatırım ve telif haklarına riayet etmesinin önemi büyük. Bu anlamda TTNET'i yeniledik ve genişlettik. Müzik, IP TV ve Web TV tarafında içerik açısından çok ciddi yatırımlarımız olacak.

Son devreye aldığımız servisimiz, tüm dünyada popüler olan 'cloud computing', yani bulut mimarisi üzerine oldu. 'Net Disk' diye isimlendirdiğimiz bu uygulama ile kullanıcılar dosyalarını internet üzerinde kendilerine ayırdığımız bir alan üzerinde saklayıp, şifreyle güvenli olarak erişebiliyor ve isterlerse de paylaşabiliyorlar. Kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaştı ve hızla yaygınlaşıyor. Net Disk uygulamamız, Türkiye'de bulut mimarisi alanında kullanıcıya yansıyan ilk canlı örnek oldu.''

Şen, oyun, müzik ve TV yayını gibi hizmetleri android telefon ve tabletler, iPhone ve iPad ile wap destekli telefonlar üzerinde sunma hedefleri olduğunu belirterek, ''Birçoğunu şu anda destekler haldeyiz, hizmete ya da test yayınlarına başladık. Önemli bir bölümünü yıl sonuna kadar devreye almış olacağız'' dedi.

YENİ SERVİSLER VE 2011

Kısa süre sonra IP kamera servislerini hizmete sunacaklarını ifade eden Şen, ''Bunun gibi planladığımız onlarca servisimiz var. Ama bunların tarihleri kesin değil. Ancak, 2011 yılı TTNET açısından sürprizlerle dolu olacak.

Birçok servisi hayata geçireceğiz. 2010 yılında 'TTNET'le her şey mümkün' deyip de duyurduğumuz tüm hizmetlerimizi, 2010 yılı içinde devreye aldık. Bu bize ciddi anlamda cesaret verdi.

Vizyonumuzu ne kadar doğru ortaya koyduğumuz gösterdi. 2011 yılında da bu kapsamda hareket ediyoruz. Yine, yapabileceğimiz hizmetleri duyuruyoruz'' şeklinde konuştu.

Üniversitelerle işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayan Şen, ''Üniversite öğrencilerinin projelerini bizimle paylaşmaları, onlara destek olup hayata geçirmeleri anlamında bir sayfa açık.

Tüm üniversiteleri dolaşıp, projesi olan yetenekli gençlere TTNET'le çalışma imkanı sağlıyoruz. Çok değerli projeler çıktı ve birkaçına destek olduk. Yakın zamanda onları anlatacağız. Özellike IPTV tarafında da güzel projeleri olan gençlerimiz çıkıyor'' dedi.

FİBEROPTİK

Fiberoptik internet erişimi üzerine de çalışmaları sürdürdüklerini belirten Şen, şöyle devam etti:

''Zaten sitelere yönelik böyle bir çalışmamız var. Biz Türk Telekom altyapısını kullanıyoruz. Türk Telekom, Türkiye'de, hata dünyada en yaygın fiberoptik altyapısına sahip Telekom operatörlerinden biridir.

Anayolların tamamı zaten fiber, bütün semtler ve mahallelerde bu olanak yaratılmış durumda. Sadece eve kadar olan kısımda bakır kablo mevcut.

Aslında sene başında duyurduğumuz yeni tarifelerimizle 16 ve 32 megabitlik VDSL hizmetini kullanıcılarımıza sunuyoruz. Şimdi fiberoptik altyapısını, eve kadar götürme servisine başladık. Türk Telekom ile birlikte fiberoptik hizmetini yaygınlaştırmak bizim için çok zor bir hedef değil.''

Türkiye'de yaygın bir kesime yüksek hızlarda internet hizmeti sağladıklarını belirten Şen, ''Yeni hizmetlerimiz de bizi bu yöne doğru itiyor. Gelişmeler sonucu kendimizi böyle bir yükümlülük altına sokuyoruz. Zaten yılardır bu tür yatırımlar yapılıyor.

Biz tüm Türkiye'de olduğumuz için belki bu belli bir zaman alıyor. Şu anda kullanıcı memnuniyetimiz çok yüksek. Altyapı sağlayıcı firmamız Türk Telekom, müşteri memnuniyeti anlamında Avrupa'da ödül aldı'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim