• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Türk denizcilik sektörü, Posidonia Denizcilik Fuarı'na çıkarma yaptı

Türk denizcilik sektörü, Posidonia Denizcilik Fuarı'na çıkarma yaptı
Geleneksel olarak iki yılda bir Atina Metropolitan Expo alanında düzenlenen Posidonia - 2016 Denizcilik Fuarı'na Türk Denizcilik sektörü adeta çıkarma yaptı.

Posidonia - 2016 Denizcilik Fuarı için Atina'ya adeta çıkarma yapan Türk Denizcilik sektörü, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras'ın verdiği resepsiyona yoğun katılım gösterdi.

Büyükelçilik Rezidansının bahçesinde verilen resepsiyona, başta İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan olmak üzere, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Türkiye Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı Erol Yücel, Türk Deniz Eğitim Vakfı Başkanı Süalp Ürkmez, TURMEPA Başkanı Şadan Kaptanoğlu, YASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı, Türk P&I Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Aret Taşçıyan, Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkanı Recep Düzgit, Dünya Denizcilik Üniversitesi (WMU) Başkanı Cleopatra Doumbia Henry ile birlikte çok sayıda davetli yabancı elçilik yetkilileri ve denizcilik sektörü temsilcileri katıldı.

Akşam saatlerine kadar süren resepsiyonda, Türk denizcilik sektörü temsilcileri ile yabancı şirket yetkilileri bol bol sohbet etme imkanı bulurken, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras davetliler ile tek tek ilgilendiği görüldü.

GEMİ İNŞA SANAYİ 10 TERSANE İLE KATILIYOR

6-10 Haziran tarihlerinde Atina Metroplitan Expo Fuar alanında gerçekleşecek olan Posidonia - 2016 Denizcilik Fuarı'na, Türk Denizcilik sektörü adeta çıkarma yaptı.

89 ülkeden 1800 denizcilik şirketinin katıldığı Posidonia Denizcilik Fuarı'nda, 19 ülke ulusal pavillon açarken, Türk gemi inşa sanayi 10 tersane ile fuarda yer aldı. Diğer taraftan Türk denizcilik sektöründen 110 şirket, temsilcisi olduğu firmalarla birlikte Posidonia Denizcilik Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve IMO Genel Sekreteri Kitack Lim'in açılışını yapacağı Posidonia Denizcilik Fuarı'na 20 bin ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor.

DENİZCİLER RECEP DÜZGİT'İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Yunanistan'ın Atina Büyükelçiliğinde verilen respeisyondan sonra, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Posidonia Denizcilik Fuarı'na katılan denizcileri akşam yemeğinde ağırlarken, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, doğum günü olan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit'in sürpriz yaparak pasta kestiler.

Samimi bir ortamda geçen yemeğe Alev Tunç, Sülap Ürkmez ve Recep Düzgit'in espirileri damga vuruken, İlker Meşe'nin neşeli hali dikkat çekti.

elci_1.jpgelci_2.jpgelci_3.jpgelci_4.jpgelci_5.jpgelci_6.jpgelci_7.jpgelci_8.jpgelci_9.jpgelci_10.jpgelci_11.jpgelci_12.jpgelci_13.jpgelci_14.jpgelci_15.jpgelci_16.jpgelci_18.jpgelci_19.jpgelci_22.jpgelci_26.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim