• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Telekom'dan denizci öğrencilere jest

Türk Telekom'dan denizci öğrencilere jest
İzmir'deki Türk Telekom Bölge Müdürlüğü, Urla'da eğitim gören Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin daha rahat ulaşımı amacıyla hazırlattığı özel otobüsü DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün'e teslim etti.

Türk Telekom'dan denizci öğrencilere jest

İzmir'deki Türk Telekom Bölge Müdürlüğü, Urla'da eğitim gören Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin derslerine daha rahat ulaşması amacıyla hazırlattığı özel otobüsü DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün'e teslim etti.

Telekomünikasyon Şirketi Türk Telekom, "Türkiye'ye Değer" sloganı ile çevreden spora, sağlıktan eğitime kadar birçok alanda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. DEÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin Urla'da bulunan eğitim tesislerine daha rahat ulaşması ve eğitim maksatlı gezilerde kullanması amacıyla Türk Telekom tarafından özel olarak hazırlatılan otobüs Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü Yücel Yaşar tarafından Tınaztepe Kampusu'nda gerçekleştirilen törenle DEÜ Rektörü Prof.Dr. Füzün'e teslim edildi.

Bilgi Teknolojileri Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, Türk Telekom Batı-I (İzmir) Bölge Müdürü Yücel Yaşar, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Güldem Cerit, öğrenciler ve Türk Telekom çalışanlarının katıldığı törende konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Füzün, "Denizcilik Fakültesi öğrencilerimizin Urla'daki tesislerimize giderken yaşadığı sıkıntılar son bulacaktır. Bu nedenle Türk Telekom yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Türk Telekom İzmir Bölge Müdürü Yaşar da "Türkiye genelinde bugüne kadar 76 eğitim binası, 967 ücretsiz internet evi açan 100 bin ağaçlık orman oluşturan ve 28 bin genç sporcuya destek veren Türk Telekom bu kez de İzmir'de farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Geleceğimizi emanet ettiğimiz genç kardeşlerimiz her türlü desteği hak ediyorlar dedikten sonra öğrencilere dönerek gelecek sizsiniz Türkiye sizsiniz." şeklinde konuştu.

Törenin ardından DEÜ Denizcilik Fakültesi bahçesinde bulunan otobüsün anahtarı Bölge Müdürü Yaşar tarafından, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Füzün'e teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim