• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Turkcell Akademi’ye 2 ödül birden

Turkcell Akademi’ye 2 ödül birden
Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve gelişim konularında dünyanın en prestijli kurumu olan ASTD (Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği)’den 2 ödül birden kazandı.

Turkcell Akademi’ye Dünyanın En Prestijli Eğitim Gelişim Derneğinden 2 Ödül Birden

Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve gelişim konularında dünyanın en prestijli kurumu olan ASTD (Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği)’den 2 ödül birden kazandı.

Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği, 178 başvurunun yapıldığı ödül organizasyonunda Turkcell Akademi’yi 2 dalda “Uygulamada Mükemmeliyet” ödülüne örnek gösterdi. Turkcell Akademi “50.000 Kişiyi Yalnızca 2 Saatte Nasıl Eğitirsiniz” adlı mobil eğitimi konu alan başvurusu ve Liderlik Gelişim Danışmanlığı Programı başvurularıyla ödülleri almaya hak kazandı. ASTD’den bu yıl üçüncü kez ödül alan Turkcell Akademi 2010’da yine Liderlik Gelişim Programı ile ödüle layık görülmüştü.

23 Mayıs 2011 akşamı Orlando’da gerçekleştirilen ‘ASTD 2011 Uluslararası Eğitim ve Gelişim Konferansı’ kapsamında takdim edilen ödül gecesinde Turkcell Akademi, ödül aldığı uygulamalardan biri olan mobil eğitim çözümü ile ilgili “50.000 Kişiyi Yalnızca 2 Saatte Nasıl Eğitirsiniz” başlığında da bir oturum gerçekleştirdi.

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi’nin başarısının ASTD gibi prestijli bir kurum tarafından takdir edilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek üçüncü kez ödül aldıklarını vurguladı. Banu işçi Sezen, “İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz. Uzaktan öğrenme ve liderlik gelişim programları ile de çalışanlarımızın verimliliğine ve gelişimine katkı sağlıyoruz. Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, öğrenim teknolojilerine getirdiği yeni boyutla bu alanda haklı bir üne kavuştu ve Turkcell çalışanları bu formasyondan geçmiş olmanın avantajlarını iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratıyorlar. Tüm Turkcell Akademi ailesini elde ettikleri büyük başarıdan ötürü tebrik ederim” dedi.

ASTD Hakkında

ASTD (Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği) yetişkin eğitimi ve işletmelerde performans arttırma konusunda çalışan bir kurumdur. ASTD, ABD’de 128 şubesi ve 20’den fazla uluslararası partneriyle faaliyet göstermektedir. 1943 yılında kurulan ASTD, eğitim ve performans arttırımı konusunda dünyanın yüzden fazla ülkesinden gelen seçilmiş uzmanlara evsahipliği yapmaktadır.

ASTD eğitim ve performans için uzmanlara, eğitmenlere ve öğrencilere kaynak sağlamaktadır. Konusunda uzmanlaşmış profesyonelleri konferanslarda ve çalıştaylarda biraraya getirmektedir. Eğitmenler için profesyonel gelişim fırsatları ve sertifika programları sunmaktadır. ASTD aynı zamanda çalışma yaptığı alanlarla ilgili olarak medyaya ve kamuoyunda sözcülük yapma misyonunu üstlenmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim