• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Turkcell Hesabım uygulaması 14 milyondan fazla indirildi

Turkcell Hesabım uygulaması 14 milyondan fazla indirildi
Turkcell'lilerin hatlarını ceplerinden yöneterek her türlü işlemi gerçekleştirebildikleri Turkcell Hesabım uygulaması 14 milyondan fazla indirildi.

Turkcell'lilerin hatlarını ceplerinden yöneterek her türlü işlemi gerçekleştirebildikleri Turkcell Hesabım uygulaması 14 milyondan fazla indirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell hat sahiplerinin kullanım kotalarını kontrol edip fatura sorgulama ve ödeme işlemlerini yapabildikleri, tarife ve kampanyaları inceleyip değiştirebildikleri, hatta data ve ses paketleri yükleyebildikleri "Hesabım" uygulamasından kullanılan cihazla ilgili bilgilere ve en yakın Turkcell'e de ulaşmak mümkün oluyor.

Uygulama, kullanıcıların hattını yönetmesini de oldukça kolaylaştırıyor. Açar açmaz kalan kullanım ve fatura bilgileri ile avantajlı kampanyaların bulunduğu ana sayfaya ulaşılan uygulamanın sol kısımda yer alan menü üzerinden tüm paket, tarifeler ve kampanyalarla ilgili bilgi alınabiliyor. Menü üzerinden güncel ve geçmiş faturaları incelemenin, ödenmemiş faturaları hızlıca ödemenin, Turkcell ürün ve servislerinden yararlanmanın ve kampanyalara katılmanın mümkün olduğu uygulama üzerinden kullanıcıya özel çağrı, sms, hat, internet, kart ve şifre gibi ayarlamalar yapılabilmekte.

Ön ödemeli hat sahipleri TL yüklemelerini ve paket satın alma işlemlerini yine Hesabım üzerinden yapabiliyor.

Turkcell Superonline kullanıcıları da Hesabım uygulamasında hesap ekle özelliğini kullanarak Superonline ürünlerine dair kullanımlarını takip ederek faturanı görüntüleyip, ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim