• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkcell, müşterilerinin internetini 2'ye katlıyor

Turkcell, müşterilerinin internetini 2'ye katlıyor
Turkcell'in yeni "Salla Katla" kampanyasıyla 4.5G kullanan tüm Turkcell'liler, Hesabım uygulamasını kullanıp sadece telefonlarını sallayarak mevcut paketlerindeki internetlerini 2'ye katlayacak.

Turkcell, 4.5G'de bir yılı geride bırakırken, yeni "Salla Katla" kampanyasıyla 4.5G kullanan tüm müşterilerine sadece telefonlarını sallayarak internetlerini 2'ye katlama avantajı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, yaptığı yatırımlarla dünyanın "en güçlü" 4.5G altyapılarından birini Türkiye'ye kazandırarak müşterilerine 4.5G deneyimi sunan Turkcell, kullanıcılarını en yeni ürün ve servislerle buluştururken sürprizlerine de devam ediyor.

Turkcell, 4.5G'nin birinci yılına özel düzenlediği yeni "Salla Katla" kampanyasıyla 4.5G kullanan tüm müşterilerine teşekkür ediyor. Yeni teşekkür kampanyasıyla tüm Turkcell 4.5G kullanıcılarının mevcut tarifelerindeki mobil internet paketi 2'ye katlanıyor.

Turkcell, müşterilerinin hayatlarına konfor ve eğlence kattığı ve 4.5G'nin etkisiyle yoğun ilgi gören yeni nesil uygulamalarını da kampanyaya dahil ederek müşterilerinin keyiflerini de 2'ye katlayacak. Böylece Turkcell uygulamaları olan BiP, TV+, lifebox ve Dergilik gibi servislerin kullanımı için özel tanımlanan GB'lar da bir ay süresince 2'ye katlanacak.

Turkcell’in yeni teşekkür kampanyasından yararlanmak için 4.5G uyumlu cihaz ve SIM karta sahip olarak Turkcell Hesabım uygulamasına girip "Salla Katla"yı seçmek ve telefonu sallamak yeterli olacak. Ardından mevcut tarifelerde yer alan tüm GB'lar anında 2'ye katlanacak. Turkcell'liler bir ay boyunca 2 kat internetin keyfini yaşayacak. Yeni kampanyadan bireysel Turkcell müşterilerinin yanı sıra kurumsal hat sahibi kullanıcılar da faydalanabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim