• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Turkcell “online gelişim platformu” kurdu

Turkcell “online gelişim platformu” kurdu
Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portalı, www.mobilsirket.com adresinde hizmete girdi. Bu platform sayesinde Turkcell’in tüm kurumsal müşterileri, teknolojiden ekonomiye, pazarlamadan kişisel gelişime pek çok kategoride internet üzerinden eğitim alabil

Turkcell şirketler için “online gelişim platformu” kurdu

Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portalı, www.mobilsirket.com adresinde hizmete girdi. Bu platform sayesinde Turkcell’in tüm kurumsal müşterileri, teknolojiden ekonomiye, pazarlamadan kişisel gelişime pek çok kategoride internet üzerinden eğitim alabilecek. Yaklaşık 2000 TL değerindeki eğitimler, Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portalı’nde tamamen ücretsiz.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, küçük ve orta ölçekli işletmelerin eğitim ihtiyaçlarına yönelik Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portalı’nı hizmete sundu. Türkiye’nin kurumlara açık en geniş kapsamlı online eğitim platformu olma özelliğini taşıyan ve www.mobilsirket.com adresinden erişilebilen platform, kurumsal hat sahibi tüm Turkcell’lilere açık.

Teknolojiden, kişisel gelişime geniş yelpazede eğitimler

Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portalı’nde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere yönelik pek çok kategoride eğitim veriliyor. Platformda, Teknoloji, Ekonomi-Finans, İş Yaşamı-Kişisel Gelişim, Girişimcilik, Destekler, Pazarlama-Satış, Liderlik ve Yönetim başlıklarında eğitim paketleri, videolar, sanal sınıf desleri ve makaleler yer alıyor. Sitede yer alan tüm içerikler Turkcell Akademi eğitmenleri ve danışmanları tarafından hazırlandı.

Selen Kocabaş:  “Turkcell Mobil Şirket Eğitim Platformu ile işletmeler büyürken bir çok konuda bilgiye anında erişebilecek”

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, platformla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye’nin Turkcell’i olarak, teknoloji ve mobilitenin hüküm sürdüğü yeni dünyaya adapte olmak isteyen şirketlere ulaşabilmek için MobilŞirket projemizi geliştirdik. Bu proje çerçevesinde bir yılı aşkın süredir Anadolu’nun dört bir yanını dolaşarak şirketlerin başarısına daha fazla katkı sağlamak için teknolojiyi somutlaştırarak anlatıyoruz. Bu ziyaretlerimizde, işletmelerin pek çok farklı alanda eğitim ihtiyacı duyduklarını fark ettik ve harekete geçtik. Açtığımız Turkcell Mobil Şirket Eğitim Platformu sayesinde artık tüm kurumsal hat sahibi müşterilerimiz diledikleri zaman diledikleri yerden bu zengin eğitim içeriğini takip edebilecekler.”

Turkcell Mobil Şirket Eğitim Platformu’nda çeşitli sektörlerin yetkin isimleriyle “webinar”lar (web temelli seminer) gerçekleştirilecek. Buna ek olarak Turkcell Akademi tarafından atanan farklı alanlardaki uzmanlara hızlı ve pratik sorular sorulmasını sağlayacak “Uzmanına Sor” bölümü ile de Türkiye’nin dört bir yanındaki şirket çalışanları istedikleri tüm soruları uzmanlara sorabilecek.

Kişi başı yaklaşık 2000 TL’lik eğitimler bedava

Turkcell, şu anda www.mobilsirket.com adresinde 100’e yakın uzmanla, müşterilerine 500 video ve 70 e-learning sunuyor. Turkcell Akademi tarafından bu sayının gün geçtikçe artması ve platform içeriğinin genişlemesi hedefleniyor. Turkcell Mobil Şirket Gelişim Portali’nde halihazırda yer alan eğitimlerin piyasa değeri kişi başı yaklaşık 2000 TL. Turkcell kurumsal hat sahipleri bu zengin içerikten tamamen ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim