• BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Turkcell’in Çiftçi Hizmetleri en yaratıcı seçildi

Turkcell’in Çiftçi Hizmetleri en yaratıcı seçildi
Turkcell, Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen TESID Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri’nde büyük firma dalında “Yaratıcı Fikir” ödülü aldı.

Turkcell’in Çiftçi Hizmetleri yılın en yaratıcı fikri seçildi

Turkcell, Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen TESID Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri’nde büyük firma dalında “Yaratıcı Fikir” ödülü aldı.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, TESİD (Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği) tarafından düzenlenen “Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri”nin Gala Gecesi’nde “Yılın Yaratıcı Fikri” ödülünü aldı.

Yüzbinlerce çiftçi faydalanıyor…

Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinlikte; “Yaratıcı Fikir” ödülünü Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe aldı.   Çataltepe “Türkiye’de teknolojinin daha iyi yerlere gelmesi için yatırımın yanı sıra yaratıcılığın da çok önemli bir yer tuttuğunu düşünüyoruz. Geçen sene Turkcell Teknoloji’nin “Arttırılmış Gerçeklik”le aldığı ödülü bu sene de Turkcell “Çiftçi Hizmetleri” ile aldı. Şirketimizin öncelikli hedeflerinden
biri mobil iletişim teknolojilerini doğru bir şekilde kullanarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Bunun için yaratıcı fikirleri hayata geçirmek gerekiyor. Çiftçi Hizmetlerimiz’le şu anda yüzbinlerce çiftçimize dokunuyor ve onların bereketine bereket katacak fark yaratan çözümler sunuyoruz. Aldığımız ödül bize büyük bir motivasyon kaynağıdır. TESİD’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Yerelleştirilmiş, kişiye özel bilgilendirme

Turkcell’in Çiftçi Hizmetleri çiftçilerin günlük yaşamda ihtiyaç duyacağı tüm tarımsal bilgilere erişimini sağlıyor. Zirai hava durumu, ürün bilgileri, sektör haberleri, eğitimler, her bir çiftçinin üretim yaptığı bölgeye, ürüne göre farklılaştırılıyor. Bu yolla üretimindeki verimliliğin artması ve çiftçilerin ürettiği ürünü en hızlı şekilde ve en iyi fiyattan değerlendirmesi amaçlanıyor. Çiftçilerin ücretsiz SMS mesajı ile dahil olduğu sistem, otomatik olarak çiftçinin bulunduğu köy, kasaba bilgisini tespit ederek hizmetin yerel olarak verilebilmesini sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim