• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Türkiye’nin büyük şirketleri, ‘Türk Telekom İşinin Liderleri Zirvesi’nde bir araya geldi

Türkiye’nin büyük şirketleri, ‘Türk Telekom İşinin Liderleri Zirvesi’nde bir araya geldi
Türk Telekom Grubu, iş dünyasının önemli şirketlerini Ankara’da gerçekleştirdiği ‘İşinin Liderleri Zirvesi’ ile bir araya getirdi.

Türkiye’nin iletişim teknolojileri lideri Türk Telekom Grubu, ülkenin teknoloji ile kalkınmasında önemli rol oynayan ve global rekabette ülkemizi başarıyla temsil eden şirketleri, Ankara’da düzenlenen ‘İşinin Liderleri Zirvesi’nde bir araya getirdi.

“Yeni nesil şirketler Türkiye’yi geleceğe taşıyacak”

Zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Telekom Grubu Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, “81 ile uzanan güçlü altyapımız ve servislerimiz ile Türkiye’nin en büyük, en gelişmiş ve en yaygın iletişim ağına sahibiz. Mobilden sese, internetten veri merkezi hizmetlerine kadar şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarına tek noktadan çözüm sunuyoruz. Şirketler, Türk Telekom teknolojisiyle tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor ve işletme risklerini azaltıyorlar” dedi.

Türk Telekom Grubu’nun, 175 yıldır bu topraklarda hizmet verdiğinin altını çizen Boysan, “Ülkemizin dinamiklerini, esnafımızın, büyük işletmelerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. 100’e yakın kurumsal çözümümüzle müşterilerimizin hemen yanındayız. Capital 500 ve Fortune 500 şirketlerinin tamamı bizimle çalışıyor. Otomotiv sektörünün tamamı ve finans sektörünün yüzde 80’inden fazlası Türk Telekom Grubu’nu tercih ediyor. Kısacası küçük esnaftan dev holdinglere kadar farklı ölçeklerdeki iş yerlerinin tüm iletişim ihtiyaçlarına teknoloji danışmanı olarak çözüm sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Grubu olarak Türkiye’nin dev markalarına, global rekabet ortamında onları daha da ileriye taşıyacak hizmetler sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Boysan: “Son 10 yıldır gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, 2015 sonu itibarıyla 20 milyar TL’ye ulaşacak. Bu yatırımların başında Türkiye’nin 81 ilini kuşatan toplam 206 bin kilometrelik fiber altyapımız yer alıyor. 2016’da, 4.5G hizmetinin hayata gireceği yeni dönem için de hazırlıklarımız son hız devam ediyor. 4.5G ile başlayacak yeni dönemde şirketlere büyük fırsatlar sunacağız. Türk Telekom teknolojisi ile dönüşen yeni nesil şirketlerin bölgenin lideri olmasını hedefliyoruz. Yeni nesil şirketlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Zirvede, gazeteci Rauf Ateş’in moderatörlüğünde ‘Dönüşüm Zamanı’ başlıklı bir panel gerçekleşti. Panelde, Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt, Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör ve Beğendik Grubu Genel Müdürü Hacı Duran Beğendik markalarını başarıya taşırken edindikleri deneyimleri katılımcılara aktardı. Kiğılı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ise şirketlerinin, ‘Sıra Dışı Gelişim Yolculuğu’nu anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim